Discus 254 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam. Mam problem z aktualizacją. Chciałbym by ktoś opisał, jak cofnąć aktualizacji do stanu poprzedniego steam. Myślę, że ktoś poradzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Dokładniej opisz problem XD Może nie trzeba przywracac poprzedniej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 jeśli gram na steam to na serwerze nie mogę porozmawiać z graczami ns. Nie tylko ja tak mam ten sam problem ma rps i wielu innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Z tego co wiem aktualizacji steam nie da się cofnąć bo są one wymagane (z tego co wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie możesz rozmawiać z graczami ns Bo nie działa plug-in i To nie jest wina steam tylko wina pluginow na serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 3 minuty temu, Browar napisał: Z tego co wiem aktualizacji steam nie da się cofnąć bo są one wymagane (z tego co wiem) Da się przywrócić poprzednią aktualizację, co ty wiesz o cs'ie 45 minut temu, Discus napisał: Witam. Mam problem z aktualizacją. Chciałbym by ktoś opisał, jak cofnąć aktualizacji do stanu poprzedniego steam. Myślę, że ktoś poradzi Pozdrawiam Co do samego cofnięcia. https://www.youtube.com/watch?v=AhmCqcQONR8 Link do filmika, a jak ten ci nie zadziała to wygoogluj taką samą frazę. Widać na czym to polega. Jeśli już to zrobisz, mogą pojawiać się różne błędy przy odpalaniu cs'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jeżeli chodzi o nasz serwer, to problem leży po jego stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 jak to siwy ? bo to dwuznacznie zabrzamialo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 @HYPER raz ściągłem ten plik i cały czarny ekran miałem xd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 @Discus tak jak napisał @Miłosz to leży po stronie serwera, zapewne coś się zbugowało po ostatniej aktualizacji (tak przypuszczam ) A 2 sprawa, to taka że jakoś 2 lata temu pobrałem podobną paczkę i trybiła mi normalnie, ale teraz mi ciężko byłoby znaleźć tą paczkę jeśli Ci jest dalej potrzebna. Pobieraj to z rozwagą, bo niektóre z nich zawierają wirusy i mogą kompa wywalić tak jak mi kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 aktualizacje możesz zrobić dla siebie, ja musze posiedzieć z serwerem aby każdy słyszał wszystko normalnie, a ostatnio się coś pierdzieli .. może to wina aktualizacji steamu , nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dodam od siebie jeszcze, że tak się dzieje na każdym serwerze CSC, słychać tylko szum I to nie wina wersji csa, tylko serwerów CSC bo na innych serwerach wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Po prostu plugin na serwie oszalał i dlatego ns nie słyszy s,może tak się po aktualizacji stało,Nie wiem Siwus na pewno ogarnie to więc na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi