Złota Owca 624 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Cześć, pewnie wielu z was siedzi na ts i zastanawia się po co jest tam strefa dj, w której i tak się nic nie dzieje. Jako dj i wasz "chyba" znajomy, chciałem dać propozycję zastępcy HDja, czyli osoby odpowiedzialnej za wszystko tak jak HDJ, ale w stopniu przyjmowania podań na teamspeaku, bo forum należy do HDJ'a oraz @dieta . Pewnie zauważyliście też, że od tygodnia nie ma hdj bo ma problemy z komputerem. Dlatego w takich sytuacjach byłby powoływany zastępca hdja( jeśli chodzi o ikonkę to była by ta sama co hdj tylko koloru srebrnego) który miałby za zadanie przyjmować podania tylko i wyłącznie podczas nieobecności hdja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 te bezsensowne propozycje to pisz sobie na kartce ew. do zeszytu. Ogarnij sie z tymi twoimi idiotycznymi postami bo cale forum spammujesz i każdego to denerwuje. po co zastępca? Skoro ma problemy to może wyznaczyć tymczasowego HDJ i tyle... Moze jeszcze zastępca zastępcy ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie rozumiem w sumie - po co wyznaczać zastępcę HDJ'a albo tymczasowego czy cokolwiek tam masz na myśli skoro w obecnej sytuacji to nic nie zmieni. Jeżeli HDJ ma zgłoszoną nieobecność to w tym czasie przyjmowaniem i rozpatrywaniem podań zajmuję się ja (chociaż nie oszukujmy się, ktoś tutaj składa podanie chociaż raz na 2 tygodnie?) Nie ma potrzeby dodawać kolejnej rangi i na siłę doszukiwać się zastępcy. Póki co strefa DJ nie jest na tyle aktywna żeby w ogóle o tym myśleć. Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ogólnie mam teraz nieobecności i poprosiłam Saskiego aby "opiekował sie" strefa dj,pilnował aktywności czy też jeżeli ktoś będzie składał podanie na tsie dopilnowal tego i dał mi znać kto to jest itp. Więc sądzę że temat można zamknąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi