Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Możesz spotkać się tylko z jedną osobą z forum. Kogo wybierasz i dlaczego? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 @SharD Żeby go nauczyć, że nie wolno skracać na dr xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) W sumie trudne pytanie,bo chciałabym spotkać kilka osób,ale jak już mam wybrać to @ZaNeTa.xx A dlaczego?Hmmmm wiesz nudeski nie wystarczą skarbie Edit: MRRRAU Edytowane 9 Lipca 2017 przez ZaNeTa.xx odpowiedź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 V0RDEN, czemu? Bo to spoko gość! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Szczerze? Jedynie kiedyś jeszcze jak wspólnie graliśmy to zależało mi na spotkaniu z @krzychux . Spoko morda, zawsze był jakiś dobry kontakt i szczerze marzę żeby z nim się spotkać i zajarać co nieco. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 hmmm trudno wybrać :/ wiele jest osób z którymi chciałbym się spotkać, ale chyba najbardziej @SerwuSik spoko mordka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Myślę, że z @dzika ryba najchętniej chciałbym się spotkać. Mieliśmy okazję się poznać "bliżej" i naszą znajomość wspominam bardzo dobrze, kto wie, może gdyby nie ona, to już by mnie tutaj nie było w 2015 ;p, tak czy inaczej polecam osóbkę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja bym się chętnie spotkał z @Black14 może na jakiegoś browarka kto wie Polecam świetny Admin / Opiekun oraz świetna osoba do grania i pogadania 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Za dużo tu pojebów żebym mógł tylko 1 z nich wybrać xD 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 @WujoS alkoholik przyjechałby maluchem na ręcznym a potem najumany spałby w samochodzie ^^ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zdecydowanie @damianzwolak. Chciałbym go kiedyś spotkać w realu, bo to prawdziwa dusza towarzystwa, i usta mu się nie zamykają C'nie Ziemniak? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Osobe, która jest ze szczecina, obojętnie kto, ktokolwiek, proszę, przeprowadziłem się i nie znam tu nikogo XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 @aassingo bo ma fajną siostrę XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Utkaj łeb stulejarzu @Wercia. Dawaj wyjaśniamy Go! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 @lolcia Stara dupa, która przenosiła się ze mną z sieci X na tę sieć. Znamy się tyle czasu ale nie miałem okazji się z nią spotkać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja to już spotkałam się z @dieta. I gdybym miała się spotkać z kimś jeszcze to pewnie skopałabym tyłek @James0v xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Obawiam się, że po spoktaniu ze mną twój światopogłąd by runą. A jeśli chodzi o pytanie to zdecydowanie @damianzwolak i ten drugi jak mu temm tenn nooo @Samobójca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi