MaciejUK91 2 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam. Otoz tydzien temu dostalem permanent ban na pisanie i mikrofon na serwerze dd2. Nie wiem nawet od ktorego admina. Moj ban poszedl o to, ze jakis niecierpliwy gracz ktory glebe zaliczyl zaczal GADAC PRZEZ MIKRO co ja nie robie a co ja powinienem. Az w koncu sie wkurzylem i mu NAPISALEM co trzeba, pozniej byly wrzuty na moja rodzine i mnie od kilku osob, az w koncu zawolali admina ktory mi dal bana na pisanie/mikrofon a innym uzytkownikom nie. Kumplostwo widze zawsze na miejscu, tylko admini widza nie to co trzeba. Chcialem to zglosic i mam nadzieje, ze szybko mnie odbanujecie, (juz pare lat jestem na tym serwerze) bo ludzie na serwerze nie wiedza ze mam bana na pisanie/mikro i mysla ze jakis noob gra. Pozdrawiam Nick: MaciejUK91 Status: # 759 9 "MaciejUK91" STEAM_1:1:115166624 00:43 58 0 active 150000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 A ja przyjmuje bo brzmi poważnie, ale proszę o dzień, I godzinę wszystkich akcji, może było tydz temu ale musi być raczej wszystko. Nie mogę pozwolić na takie traktowanie graczy, jak kogoś karmy to 2 są winne, ma być sprawiedliwość 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Popieram Miłosza w 100% tylko kolego podaj to o co prosił Cię opiekun. Z pewnością konsekwencje zostaną wyciągnięte. Jesteś szeregowym graczem ale to Wy budujecie serwer i każdy bez wyjątku zasługuje na szacunek. Podpinam się pod prośbą Miłosza o podanie daty i godziny a reszta my się już zajmiemy Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejUK91 2 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam ponownie. Otoz jest taki problem, ze tego bana w konsoli nie widac, czyli nie mam mozliwosci sprawdzenia kiedy to dokladnie bylo a nie mowiac od kogo, bo z checia bym chcial to wiedziec. Na stronie sprawdzalem liste banow i mojego bana nie ma. Widocznie nie uwzglednia bany na pisanie/mikro. Co poradzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 to podaj zakres czasowy, i dokładny dzień to na pewno będziesz pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejUK91 2 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie jestem w stanie powiedziec, za duzo sie dzieje u mnie ostatnio, za bardzo zapracowany jestem. Dlatego dopiero wczoraj do was o tym napisalem. ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Na dd2 sa bany na konwersowanie? Po co to? Caly ten temat ogolnie srednio ma sens i szczerze uwazam go za spam. Na PW poszloby sprawniej, a tak tylko bezsensu posty lecą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejUK91 2 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 No jak widać są. Nie zaczynałem tego tematu dla spamu, ale żeby to wyjaśnić. Chce po prostu żeby została przywrócona mi komunikacja z graczami, a jeśli nie to równej kary nie tylko dla mnie, ale dla innych którzy w tym uczestniczyli a któryś admin bardzo uważnie śledził co się tam dzieje. Mam nadzieję że się on ujawni i wyjaśni się to. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dostarcz do 48h mniej więcej czas w którym to się stało. Resztę sprawdzimy my opiekunowie. Bez dowodów odrzucę skargę . Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejUK91 2 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) 05-06/06/2017 godziny wieczorne 20-22 (czas angielski). Najlepiej by się zapytać adminów na DD2 czy pamiętają, bo ja dokładnie daty nie pamietam. Pozdrawiam Edytowane 12 Lipca 2017 przez MaciejUK91 edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 20-22 05/06 , czyli godzina różnicy (-1h) , ale nic nie złapałem w logach albo przeoczyłem , wybacz bo późna godzina.. ale gdyby sytuacja się powtórzyła to pisz śmiało. Na ten moment ja nie wiem co mogło by być przyczyną, może jakiś bug który się może zdarzyć, w każdym razie nie znalazłem w plikach działanie admina który by ci mógł zablokować komunikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi