brzeczyszczykiewicz 18 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Bardzo proszę zastanówcie się co zrobić aby na serwie dd2 dyło więcej adminów. W godzinach rannych w których czesto gram cziterstwo sie przyzwyczaiło ze na serwie nikt nie pilnuje i zawsze jest po kilka czitów w tym samym czsie. Nie ds sie grać... reagujcie prosze... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Godzinę temu, brzeczyszczykiewicz napisał: Bardzo proszę zastanówcie się co zrobić aby na serwie dd2 dyło więcej adminów. W godzinach rannych w których czesto gram cziterstwo sie przyzwyczaiło ze na serwie nikt nie pilnuje i zawsze jest po kilka czitów w tym samym czsie. Nie ds sie grać... reagujcie prosze... Ja jestem dostępny w godzinach 8-22 więc nw czemu nie napiszesz do mnie na Steam czy też SB na forum. Mam też inna zajęcia jak i inni admini. Wystarczy tylko poinformować dostępnego admina i tyle w temacie. :} 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Zazwyczaj połowa adminów głownie z 2/3 max 4 jest zawsze dostępna na steam i forum,więc nie widzę problemu o napisaniu do nas,Pan wyżej widzę tak samo napisał i popieram jego zdanie Godzinę temu, brzeczyszczykiewicz napisał: Bardzo proszę zastanówcie się co zrobić aby na serwie dd2 dyło więcej adminów. W godzinach rannych w których czesto gram cziterstwo sie przyzwyczaiło ze na serwie nikt nie pilnuje i zawsze jest po kilka czitów w tym samym czsie. Nie ds sie grać... reagujcie prosze... Nie każdy może siedzieć od rana,zazwyczaj jest praca czy inne obowiązki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 dokładnie , jak nie steam to forum . Ja jeden tydzien jestem z rana nastepny po poludniu i tak w kółko . Steam zawsze odpalony jesli jestem w domu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Usprawnię komende /kontakt o parę bonusów w najbliższym czasie, powinno ułatwić komunikację i znalezienie odpowiedniego admina pod godzinę gry. Na podstawie tematu z aktywnością zaznaczę który admin w jakich godzinach mniej więcej siedzi i będziecie do niego pisali. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzeczyszczykiewicz 18 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jest zarejestrowanych okolo 20 adminow. Mam teraz troche wolnego wiec gram czesciej niz wykle i nie piszcie mi ze praca i tak dalej bo admini na servie pojawiaja sie kolo 18.00 i sa do 22.00 . Poza tymi godzinami jest dno. Czasami jest nawet 2,3 cziterow i graja po godzinie lub dluzej. Przyzwyczaili sie ze nikt nie banuje i z dnia na dzien jest ich wiecej. Lubie ten server, gram czesto i czysto dlatego pisze. Zrobcie coś bo nie da sie grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 29 minut temu, brzeczyszczykiewicz napisał: Jest zarejestrowanych okolo 20 adminow. Mam teraz troche wolnego wiec gram czesciej niz wykle i nie piszcie mi ze praca i tak dalej bo admini na servie pojawiaja sie kolo 18.00 i sa do 22.00 . Poza tymi godzinami jest dno. Czasami jest nawet 2,3 cziterow i graja po godzinie lub dluzej. Przyzwyczaili sie ze nikt nie banuje i z dnia na dzien jest ich wiecej. Lubie ten server, gram czesto i czysto dlatego pisze. Zrobcie coś bo nie da sie grać... Dlaczego nie pisac o pracy? Sam napisałeś, admini pojawiają się popołudniu czyli PO PRACY lub innych zajęciach, nie rozumiem co w tym dziwnego ? Placcie tyle ile zarabiam w pracy a bede na serwerze non stop! Jeśli juz za coś miałbym sie wziac to w ostatnim czasie byli tacy, ktorzy deklarowali pobyt w nietypowych godzinach a teraz ich nie ma, moze warto opieprzyc klamczuszków a nie wszystkich w jednym kotle mieszkac za chęć do życia i normalnej egzystencji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dnia 12.07.2017 o 13:25, SHOKE napisał: Ja jestem dostępny w godzinach 8-22 więc nw czemu nie napiszesz do mnie na Steam czy też SB na forum. Mam też inna zajęcia jak i inni admini. Wystarczy tylko poinformować dostępnego admina i tyle w temacie. :} SHOKEDziś 16:07 już mi się grać nie chce na tym dd2... lece na dwór pokopać w gałe, narazie OK każdy ma swoje plany, ale po co pisać, że jest się dostępnym ciągle w tych godzinach jak na logike to niemożliwe Dnia 12.07.2017 o 13:34, Wercia. napisał: Zazwyczaj połowa adminów głownie z 2/3 max 4 jest zawsze dostępna na steam i forum,więc nie widzę problemu o napisaniu do nas,Pan wyżej widzę tak samo napisał i popieram jego zdanie Nie każdy może siedzieć od rana,zazwyczaj jest praca czy inne obowiązki On nie musi wszystkich mieć adminów w znajomych.. i wyraźnie napisał, że adminów jest 20.. Flagi to nie tylko zabawa hud'em i amxmodmenu nie chciałbym żebyście zrozumieli mnie źle, ale to admini są dla graczy.. serwery są puste bo nie ma administracji i dobrej atmosfery i poprawnej działalności tego serwera.. za starych czasów adminów było dużo mniej a ludzi wykupowali rezerwacji slotów... 13 godzin temu, Miłosz napisał: Usprawnię komende /kontakt o parę bonusów w najbliższym czasie, powinno ułatwić komunikację i znalezienie odpowiedniego admina pod godzinę gry. Na podstawie tematu z aktywnością zaznaczę który admin w jakich godzinach mniej więcej siedzi i będziecie do niego pisali. a tu siwy trafisz w sedno sprawy.. nie każdy chce się rejestrować na forum by napisać, że jest hax.. nie każdy ma steam.. cs go w dużej mierze wyparło 1.6 więc liczy się teraz każdy gracz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 możemy użyć ts'a , bo więcej niestety opcji komunikacji nie ma. , ewentualnie jest takie 'lepsze' TS3 w przeglądarce , wchodzi się i gada jak na ts3 bez konieczności instalowania. Ale ts3 jest najskuteczniejsza forma, chwila i jesteś. Popracuję też nad tym TS3, pozachęcajcie ludzi do aktywności na nim wtedy nie będzie problemów. Coś wymyślę aby kontakt byl szybki bez konieczności rejestrowania konta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi