Tim0rE 350 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cóż chciałbym z całego serduszka podziękować za grę na jb:cs go było mega zajebiście ale z wyników ostatnich wydarzeń odchodzę może Kiedyś wrócę ale zobaczymy Teraz chciałbym wyróżnić kilka osób: Bot- dziękuję za Zajebistą gre za bunty, fajne rozmowy i bany na ts :3,ogólnie jeszcze się zobaczymy i to nie raz Trojka- Zajebista gra,poważne rozmowy na ts, wiadomości na pv oraz wiele więcej,ogólnie najlepsza osoba z serwera <3 Es- Wyśmienity guard,fajna osoba i poważna dzięki za wszystko! Ceberi- początki same spiny itp a w ostatnim czasie przyjemnie mi się z tobą grało trzymaj się! Huczin- bardzo dobry guard pierwsza osoba która poznałem na serwerze cześć! Konwoy- cóż mega pomocna osoba i fajna na serwie żegnaj Rudi- też cię wspomnę. od ciebie dostałem 1kicka za obrazę hehe xD Cześć Jeśli kogoś nie wspomniałem to przepraszam dziekuje wszystkim Cześć! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak więc.. Widzimy się jutro ! <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Wy sobie jaja robicie normalnie;-; Powodzenia! >.< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jeeeezuu! -.- Czee może wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Winda, nie przypuszczałem, że to się kiedyś stanie Szkoda, fajnie się z Tobą grało, wprowadzało w tajniki serwera JB Do zobaczenia za niedługo, Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Przyjemnie się z tobą grało, nie będę się zagłębiał czemu odchodzisz. Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi