SHOKE 473 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Pytanie od @Browar [P] Dlaczego właśnie nick Hyper? [O] Od firmy, która produkuje akcesoria dla graczy Pytania od @Jeremaya Gattwold [P] Kim ty do cholery jesteś? XD [O] JESTEM BOGIEM, UŚWIADOM TO SOBIE [P]Serio nie kojarzę. [O] Jak ja stary wyjadasz sieci, jak możesz nie kojarzyć? [P] Tyle xD [O] OK Pytania od @Mausik.! [P]Elko [O] WITAM WITAM [P] Vittek? [O] co jest? [P] Ile grasz w mt2? [O] UUU dłużej nisz w 1.6 :D, swoją karierę zacząłem 12 lat temu z kuzynem. Wtedy był metin na płycie i to PL ;} [P] Jak masz na imię? [O] Patryś ej kej ej pan i władca [P] Jaką pełnisz funkcję [O] Jak widać po rangach - UnbanTeam i admin 1.6 [P] Mam iść grać na ff'a abyś miał więcej roboty? [O] A jak chcesz to idź, zawsze coś jest do roboty ;D [P] Jaką masz płeć? [O] Kurcze, sam tego nie wiem. Ale chyba nijaka [P] Trujący pająk czy ork? [O] Ork [P] Dziki pies czy wilk? [O] Wilk [P] Wiosna lato jesien zima? [O] Naebany wciąż jak świnia [P]Arka gdynia ????? ?????? [O] Kurcze świnia [P] Kiedy wbijesz maxa? [O] Jak będą najbliższe raty ;] Pytania od @Wercia. [P] Hejka [O] No Hej [P] Jak życie? [O] A no jakoś leci [P] A zdrówko? [O] Tak samo [P] Czemu taki wredny jesteś? [O] Nie jestem wredny, tylko szczery [P] Już jesteś stary wiesz o tym? [O] Ja stary? To ty też za rok będziesz stara [P] Wiesz o tym że masz takiego farta że lohoho? [O] Zero farta, czysty skill [P] Jak tam twoja ukochana? [O] Wczoraj ładnie paliła się [P] Ja tutaj wróce jeszcze! [O] czekanko [P] Gdybyś mógł zmienić coś w swoim życiu, co byś zmienił? [O] Myślę że wszystko u mnie ok [P] Twój ulubiony kolor? [O] ZIelony [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [O] Już się spełniło [P] Jak się tutaj znalazłeś? [O] Przez serwa - cod 45k oraz DR [P] Lubisz mnie może? [O] Jasne że nie [P] Albo czy Cię denerwuje? [O] Tak [P] Jak tam praca w UBteam? [O] Jak narazie gładko [P] Podoba się? [O] Jasne [P] Zostaniesz w niej na dłużej? [O] Jak narazie staram się o to :} [P] Jakie masz zainteresowania? [O] Piłka nożna, cs, maryJane, dziewczyny :DD [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Ide z kumplami pokopać gałę / COś przypalić [P] Lubisz piłkę nożną ? [O] Jasne że tak [P] Chelsea dobry klub nie? [O] NAJLEPSZY [P] Ulubiony film? [O] Nie oglądam za wiele, ale Boyka: Undisputed IV [P] Oglądasz ponole? [O] Jasne, fape też robie przy nich [P] Wiem ze dyskretnie [O] Co ty [P] Diamentowy dzik? [O] raczej bot [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? i Dlaczego akurat to? [O] Hmmm... raczej szczerość, nienawidzę fałszywych ludzi i tych co kłamią na każdym kroku XD gardzę takimi typami [P] Gdzie chciałbyś mieszkać? [O] Tutaj gdzie jestem jest ok [P] Plany na resztę wakacji? [O] Praca/ziomki/Cs/Metin [P] Jakie są twoje zalety? [O] Chyba szczerość i poczucie humoru (mam nadzieje ze tak jest ;D) [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Niebieskie [P] Masz zeza? [O] Niee [P] Co lubisz w dziewczynach ? [O] NICCCCC [P] Czego nie lubisz w dziewczynach ? [O] Wszystkiego [P] Co chciałbyś zrobić teraz ? [O] Wiadro here [P] Ulubiona nutka ? [O] Jest ich tak dużo że nie potrafię wybrać [P] Wyślesz mi jakies? [O] Za dużo ich już poszło do ciebie, więc nie [P] Masz lęk wysokości? [O] Tak [P] Jesteś chamski? [O] Jedynie szczery [P] Gdybyś mógł, ilu osobom z forum dałbyś bana na zawsze? [O] Qubas - nic nie robi przy tym serwie [P] Od kiedy grasz w Counter Strike'a? [O] będzie jakoś 10 lat z przerwami [P] Już chyba dość tych pytać co? [O] Jasne bo coś długo to szło [P] Nie chcę Cię męczyć,wiesz? [O] Męczyć to możesz co innego [P] Miłego dnia botku [O] Odezwał się c@T... to ładnie [P] Papatki [O] HEJ HEJ Pytania od @damianzwolak [P] Jaki Alkohol pijesz [O] Jak mam bić wódkę to tylko żubrówka, a jak browary to tylko perła i łomża Pytania od @JC PLAMBYGG AS [P] Ile masz lat [O] 19 [P] Masz prawko? [O] Nie stać mnie :/ ale gulf dalej czeka na mnie [P] Co najbardziej lubisz jeść [O] Szczerze? domowe obiadki są najlepsze [P] Miałeś już mandat? [O] Jaaasne, 50 zł za to że szedłem chodnikiem na prakty jak było ciemno i dostałem za to że nie mam kamizelki [P] Carrujesz Mausa w metinie? [O] Moja ninja jest takim kozakiem jak diss Filipka na bedoopsa [P] Byłeś za granicą? ( gdzie ) [O] AMSTERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM [P] Brałeś coś kiedyś? ( narkotyki ) [O] Raz czy dwa zjadłem pixe na wixie a tak to tylko maryjane. [P] Podoba ci się Besi? [O] Piękna jest ... [P] To prawda, że kochasz się w Werci? [O] Jasne jasne, ale już zajęta :/ [P] To prawda, że jesteś dziewczyną i jedziesz na modulatorze głosu? [O] Kurcze.... wydało się. [P] Kupisz mi Donatora? [O] Jasne że nie... Osobę którą nominuje jest @Discus xDDDDDDDDDDDD, teraz powinno jakoś lepiej Edytowane 13 Lipca 2017 przez SHOKE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ej ziomek, zedytuj to, co to za dzikie spoilery XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ostatni spoiler to z telefonu kolumna xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Idź ty pipo..... Nie jestem wredna >.< 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi