chino0000 0 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Nick: CHINOSerwer: Multi-arena 1vs1Link do bana: http://1vs1csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:221528784&advType=steamid&Submit Dodatkowe info: Karam sobie 3-ci dzień i jak grom z jasnego nieba leci permik, tak po prostu, bez powodu. Pozdrawiam Po pierwsze nie ma demka, dlatego nie powinienem obrywać za wasze problemy z GOTV. Po drugie skoro już macie takowe problemy to zapraszam cały sztab administracji do obserwacji mojej gry, natomiast po trzecie tak jak mówiłem poświęciłem 6k godzin na udoskonalanie swojej gry w CSGO i ludzie z serwera z którymi gram Matchmakingi mogą wyrazic swoje zdanie na temat mojej gry i wiedzy. Poza tym 30 godzin w tydzień daje do myślenia. Pozdrawiam @Kacperitta Edytowane 14 Lipca 2017 przez chino0000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Admin został poinformowany i ma 24h na wstawienie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperitta 50 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Perm nie leci bez powodu , miałem podejrzenia co do Ciebie. Mianowicie że używasz aim assista, jest to nierealne żeby ktoś kto wbił na serwer mając zaledwie 2 godziny w counter strike global offensive ma opanowany recoil do perfekcji. Nie widział bym problemu jak byś miał no nie wiem ze 2,5k godzin Level cs i steam , skiny. Gram na globalne i wiem jak oni strzelają , jak się Ciebie zapytałem jaka masz rangę odpowiedziałeś unranked to zapytałem o maina odpowiedziałeś ze nie masz . To potwierdziło dla mnie że możesz coś mieć, dodam że grałem na cheatach za co zostałem ukarany i znam wszystkie opcje wiem co jak ustawić żeby nikt się nie spłonął. Co do Ciebie dla mnie miałeś ewidentnwgo aim assista , oglądałem jak grasz przez ostatnie 2/3 dni , jak widziałeś przeciwnika perfekcyjne opanowanie spraya a jak już go zabiłeś to pestki leciały randomowo nie w światło postaci. Na serwer wbił @damianzwolak z którym pisałem na steam o tobie, razem ze mną stwierdził że masz cos z celowaniem bo wh raczej nie. Robienie statów +20 na 2/5 dedy mówi samo za siebie podobnie jak wbicie top1 w 3 dni , gdzie na prawdę skilowi gracze którzy bardzo długo grają u nas na serwerze męczą się o tą topke a siedzą w top15. Wracając do demka, demka nie ma nie wiadomo kiedy będzie i czy w ogóle będzie, ponieważ GoTv na serwerze nie działa od miesiąca. Właściciel został poinformowany i czekam na odpowiedź. To tyle z mojej strony.@Jeremaya Gattwold Proponuję żeby sprawami serwera Multi Arena 1vs1 zajmował się opiekun lub zastępca opiekuna , a nie osoba niezwiązana z tym serwerem , nie znająca graczy i wgl. Chciał bym się dowiedzieć co na to mają moi opiekunowie , oraz proponuję zamrozić prośbę o UB do wyjaśnienia sprawy z GoTv przez właściciela. @Jeremaya Gattwold proponuje żeby tą sprawa zajął się opiekun mojego serwera lub jego zastępca , a do Ciebie mam prośbę zajmuj się jb a nie arenkami Edytowane 14 Lipca 2017 przez Kacperitta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Skoro nie ma dema, a Wlascicel jest nieobecny gracz zostaje odbanowany. @Kacperitta jeżeli dema wrócą na serwer zgłoś gracza rozpisując dema. Mam problem z zalogowaniem >.< ogarnę to jak wrócę z siłowni. Gdyby tak to działało to od każdego serwera byłaby inna osoba z UBTeam, ale tak nie jest. Sprawami haxow nie zajmują się Opiekunowie tylko właśnie UBTeam. Jeżeli nadal tego nie pojmujesz to siedź cicho zamiast gadać głupoty. Edytowane 14 Lipca 2017 przez Jeremaya Gattwold 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi