ZabityZaBity 117 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick:ZabityZaBity Nick oskarżonego:tgm IP/SID oskarżonego (komenda status):nie wiem Godzina i data przewinienia:0;30 16.07.2017 Opis sytuacji: gratuluje nowego nabytku wsrod administracji perma banik za reklame "naszego dra"? czuje ze nie ponadrabiasz za mnie Dowody (demo, SS, świadkowie): [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: FFA ||| IP: 83.6.35.179 ||| Steam ID: STEAM_1:0:2050715858 ||| Powod: Reklama ||| Nalozono: 16.07.2017 - 00:33:51 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] [FB]: Gracz [FFA] zostal zbanowany na [Permanentny]. Powod [Reklama] Kicked by Console: "Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Host_EndGame: Ser Uwagi (opcjonalne): Edytowane 15 Lipca 2017 przez ZabityZaBity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Nie mam obowiązku pamiętać ip serwera DR i innych serwerów owej sieci ani tym bardziej sprawdzać ip reklamowanego serwera bo może komuś zachciało się robić sobie JAJA, wina leży po twojej stronie. Była reklama zbanowałem. Proszę sprawdzić logi z czasu nadania bana, że taka sytuacja miała miejsce, choć nie sądzę żeby to było konieczne, iż Zabity się przyznał. Dziękuję. @Apsara Calling On jest adminem na nicku ZabityZaBity i na nicku w/w nie miał "*" więc nie był on adminem w tej chwili. To tak samo jak by Karol wszedł na innym nicku oczywiście bez flag, łamał by regulamin i dostał by bana i co? Admin traci admina bo zbanował właściciela, choć nic nie wskazywało, że to on? Jak się ma admina na danym nicku to wiadomo, że w amxmod mamy "*", on na nicku FFA takiej nie miał. Edytowane 16 Lipca 2017 przez TGM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 6 godzin temu, TGM napisał: Nie mam obowiązku pamiętać ip serwera DR i innych serwerów owej sieci ani tym bardziej sprawdzać ip reklamowanego serwera bo może komuś zachciało się robić sobie JAJA, wina leży po twojej stronie. Była reklama zbanowałem. Proszę sprawdzić logi z czasu nadania bana, że taka sytuacja miała miejsce, choć nie sądzę żeby to było konieczne, iż Zabity się przyznał. Dziękuję. A co mu dadzą logi, skoro to ty popełniłeś błąd. Co z zasadą, ze admin nie ma prawa zbanować drugiego admina? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 2 godziny temu, Apsara Calling napisał: A co mu dadzą logi, skoro to ty popełniłeś błąd. Co z zasadą, ze admin nie ma prawa zbanować drugiego admina? xD No halo jak admin wbija na innym nicku a nie ma adma na ip to wbija jako zwykły gracz.... Każdy by postąpił tak samo (przynajmniej tak uważam bo ja na pewno) Skąd można wiedziec jakiego serwa to ip? A wbić i sprawdzać też bym nie miał zamiaru bo są zje**ne serwy co Ci pobinduja reklamy albo inny badziew.... Jak dla mnie normalna sprawa a że to reklama naszego dra była to bana zdjąć i po sprawie :) Nie ma co za to winić admina tyle w temacie :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Jeżeli Zygi będzie miał coś do dodania to otworzy spowrotem temat. TGM, musisz sprawidzić jaki to serwer co za wyczyn skopiować ip z konsoli i wejść- zakładka Favorites/ ulubione > add a server/ dodaj serwer, dodać i nawet nie wchodzić tylko zobaczyć, że to jakiś inny serwer nie z naszej sieci i zbanować? (Może to zająć max 20 sekund) Gracz zostaje odbanowany, a skargę przyjmuję ale bez konsekwencji. Od teraz każdy admin musi sprawdzić jaki to serwer, jeżeli to jakiś z CSC a ktoś będzie spamował to dać kicka, a jak nie pomoże to ban na 5 minut za spam, jeżeli to serwer nie z naszej sieci banujecie. (Odnośnie reklamy został punkt zmieniony w regulaminie więc radzę sprawdzić) (Jak dla mnie tak było zawsze, ale to tylko parę osób tak sprawdza). 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi