Nitos 0 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Pomogło bo wcześniej nie grałem fizzem zawsze jakiś start lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) szczęśliwego nowego roku Edit vol. 10 - dodany montażyk z gierek - dodane możliwości budowania run. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Hepi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 2 godziny temu, Hepi napisał: szczęśliwego nowego roku Edit vol. 10 - dodany montażyk z gierek Miło, że aktualizujesz to od 3 lat xD Wykerujesz do d3? bo hardstackuje w p2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 8 godzin temu, WhiteBlood napisał: Miło, że aktualizujesz to od 3 lat xD Wykerujesz do d3? bo hardstackuje w p2 zawsze i wszedzie: poetic.shelby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Edit vol. 11 - aktualizacja przejrzystości. - dodany aktualny ranking. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Edit vol. 12 Dawno w sumie nic tu nie dodawałem - runki zaktualizowane. - zmiana w itemach. - aktualizacja przejrzystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Edit vol. 13 Znowu musieli mi namieszać przy rybce, te itemy jakieś dziwne są. -runki zaktualizowane pod nowe itemy. -itemy zmienione. -ikonki itemów zmienione. -przejrzystość i błędy rzeczowe zaktualizowane. Ogółem Fizz stał się strasznie OP w preseasonie więc polecam cisnąć do oporu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi