qrnt 77 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick: :] Nick oskarżonego: Zigi,Meduza IP/SID oskarżonego (komenda status): Zigi STEAM_2:0:522549732 83.23.252.244 Nonsteam Neostrada KontoNEO Godzina i data przewinienia: 2017-07-17 16:40-16:50 Opis sytuacji: Nie ogarnia CT, Multi konto Dowody (demo, screeny, świadkowie): Świadek: King of Lions Edit#1: Piszczy przez mikro , otwiera cele i dopiero polecenia wydaje , dzieci wojny dał i powiedzial zakaz sojuszy i moze cos jeszcze Edit#2: Nie żeby co ale meduza grał za ciebie 30 min ? a do tego to nie jest pierwszy raz że tak jest , mikro ci piszczy ? wątpie bo piszczałeś TY bo to było słychać ja powiedziałem żebyś przestał to ty że NIE! i piszczałeś dalej.Do tego nie ogarniasz wogóle CT! A jak grzegorz wbił to ja mówie "ooo wreszcie grzegorz ,a ty od razu z serwera wyszedłeś Edytowane 17 Lipca 2017 przez qrnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tak jest, tzn nie wiem czy to multikonto bo gra na innym nicku i raz mowi on a raz jakies dziecko, chyba jego brat, ale przyznal sie za gral na nicku Zigi i Meduza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi 2 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No siema powiem ci jedno lion to ze meduza do mnie przychodzi i kiedy musze miec z/w to gra za mnie bo pojde do kibla to ktoś przyjdzie itd itp meduza ma swojego brata więc wiesz wtedy przychodzi do mnie popatrzec jak gram a nie raz gra na swoim koncie wiec nwm w czym problem tak to bysmy rowno czesnie nie mogli grać . Jeszcze jakieś Pytania ??? A na dzieci wojny nie powiedziałem ze brak sojuszy z to że mi mikro piszczało to telefon był właczony i łapał sygnał i wtedy głosniki piszczały i było słychać przez mikro ;] Pierwszo wydaje polecenia a podkreślic jedynie moge żę powtarzam moje polecenie po otwarciu się celii nie wiem czy powinno sie powtarzać po otwarciu celi ale jak meduza był to mówił żebym powtórzył A na dzieci wojny nie powiedziałem ze brak sojuszy z to że mi mikro piszczało to telefon był właczony i łapał sygnał i wtedy głosniki piszczały i było słychać przez mikro ;] Pierwszo wydaje polecenia a podkreślic jedynie moge żę powtarzam moje polecenie po otwarciu się celii nie wiem czy powinno sie powtarzać po otwarciu celi ale jak meduza był to mówił żebym powtórzył A to wtedy darłem ryja bo przedrzeźniałem rudego bo stał przez oknem a te nie powiedziałem gdy sie wpytał czy do chaty może wejść i darłem się udając że go nie słysze a że to meduza musiał puszczać to sory za te piski i td itp a meduza mogł grać te 30 minut bo własnie z rudym gadałem obiad se robiłem i jadłem bo o 16.00 z miasta wrocilem lub wczesniej i siedzialem na jb a szkoda mi bylo afczyc wiec torche problemow dzisiaj mialem a to ze ompa wylaczylem gdy Grzesiu Wbił to przez to ze poszłem na wioche z mumią (Meduzą) i marszałem meduzy kuzynem #SoryZaOrto #MozeLamilemBoSięUczyłem #MeduzaZłyNauczycielXDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Gracz dostaje bana na 1 dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi