Gość Itachi Uchiha Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Nick:M3LI40D4SPowód rezygnacji:Rodzice się rozwodza ja już dłużej nie wytrzymam. Wątpię że dożyję niedzieli.Cos od siebie:pozdrAwiam wszystkie osoby z jailbreak A głównie @qrnt który miał czas rozmawiać ze mną Na ts tak samo jak @Nemo. Moim marzeniem było mieć admina tutaj. Qrnt ma już admina pół miesiąca A ja 6 miesięcy strażnika . Ale opierdalanie się opiekunów sprawiło to. No cóż. Moje marzenie się nie udało. Nie wiem czy dożyję niedzieli... pa Edytowane 17 Lipca 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Kurde nie odchodź ,dasz rade ja ci w tym pomoge i mam nadzieję że każdy z JB ! Będzie dobrze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) No nie wiem. Rozwód + wielkie opie**alanie się opiekunów ... nawet nie usunęli vipa za topgang O Może trochę przeadzilem no.. @Edit @Nemo. @TGM @qrnt Dziękuję ze macie czas się ze mną żegnać . Wątpię że Na jb wróce. Może jakiś dr cz y coś. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Teraz to mnie rozluźniasz, to nie jest jeszcze powód do tego aby gadać "nie wiem czy dożyję niedzieli" nie ! Nie tylko ty masz takie problemy (uwierz, że są ludzie bardziej skrzywdzeni) rezygnacja okej, ale nie rezygnuj z życia w takim wieku. Nie rób żadnych głupot na prawdę nie warto, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mordko pamiętaj zawsze mam czas dla takich ludzi jak ty. Nie zapomnę naszej każdej chwili jeśli na pewno odchodzisz. Może jednak po kilku miesiącach gdy ochłoniesz dasz radę ze mną pogadać i wrócić do dawnego życia. Może i starych ran nie da się rozdrapać, ale ja w Ciebie wierzę ŻYJ MI TAM BOTKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) @Jeremaya Gattwold DAWAJ TE LINE Nie taki rozwód straszny jak go opisują (autopsja) DR, idź na DR! Edytowane 17 Lipca 2017 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) No coż. Rezygnacja przyjęta. Powodzenia w dalszym życiu. I naprawdę na świecie jest wielu ludzi, którzy mają ciężko. Ja też ostatnio miałem taki gorszy tydzien no ale czas leczy rany. Jeszcze raz powodzenia w dalszym życiu. Mam nadzieję, że jednak kiedyś zmienisz zdanie i wrócisz. Pamiętaj że jeżeli jest jakiś problem to zawsze możesz się do nas zwrócić. Rezygnacja przyjęta. @edit flagi odebrane Edytowane 17 Lipca 2017 przez vabastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Yato mordo nie wygłupiaj się, znamy cię już dobre kilka miesięcy. Zawsze można było z tobą pogadać a teraz co ty chcesz odwalić? Rozumiem dlaczego piszesz rezygnację i sam bym pewnie postąpił tak samo w takiej sytuacji. Fajnie się z tobą grało i gadało. Odezwij się czasem na messengerze czy na Teamspeaku 3-maj się i powodzenia w życiu, zobaczysz, że w końcu los się do ciebie uśmiechnie ☺ Do usłyszenia... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi