MrDevix 208 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Cześć Mam takie pytanko do was Co myślicie o tym kompie?https://www.x-kom.pl/p/344428-desktop-lenovo-ideacentre-y710-cube-15-i7-6700-8gb-1000.html?gclid=Cj0KEQjwwLHLBRDEq9DQxK2I_p8BEiQA3UDVDsGMzK-zEOD9JtIgs6fQO9PDfTyPHLGUTEDKNHlq3AIaAkX28P8HAQ#specification -Czy jest dobry do gier? -Co w nim zmienić -Co lepszego dokupić -Jak waszym zdaniem będzie sprawować się przy takich grach jak "GTA V, CS:GO itp" -Czy uciągnie mocne gry na dużych FPS? Proszę o odpowiedzi tych którzy się znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ty wiesz, że w tym zestawie jest tylko zintegrowana grafika? Nie ma nic więcej. Grać to możesz spróbować, ale to nie da rady za długo. Nawet nie licz na dużo fps'ów. @*Devix* Morele, polecam. Sama zamawiam tam każdy sprzęt. Nawet składają od razu. Więc, z tym już problemu nie będziesz miał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 >Intel HD Graphics >Komputer do gier wybierz jedno 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Minecraft na low pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Kupienie gotowego komputera to największa głupota... Swój zrobiłem sam, w sensie wybrałem części a stronka morele sama mi go złożyła i jedyną rzeczą którą zrobiłem to podpiąłem do niego cały sprzęt także gorąco polecam. Na swój wydałem 3,5k i na spokojnie chodzi każda gra lol i cs na około 350/400 fpsach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Pozwól że odpowiem na pytania, które zadałeś. -Czy jest dobry do gier?------ Nie, to nie jest komputer do gier, tylko taki, którego używają mechatronicy, czyli wytrzymujący duże obciążenia procesora, a nie potrzebujący grafiki, innymi słowy, do komputer do pracy, do obsługi skomplikowanych maszyn i innych wymagających programów -Co w nim zmienić------najlepiej wszystko oprócz procka -Co lepszego dokupić------wszystko oprócz procka, a szczególnie grafike, której nie ma -Jak waszym zdaniem będzie sprawować się przy takich grach jak "GTA V, CS:GO itp"-----------marzyć możesz że GTA w ogóle się odpali, ale nie odpali się, a csgo około 60 fps -Czy uciągnie mocne gry na dużych FPS?-----------------nie ma szans EDIT: Poszukałem Ci komputera w podobnej cenie do tego co wstawiłeś, na którym będziesz mógł bez problemu grać na nawet ładnych FPSach, ale fakt faktem składając komputer zrobił byś to taniej i lepiej, ale jeśli szukasz już w całości kompa, to możesz kupić tego: https://www.x-kom.pl/p/365127-desktop-x-kom-tesla-gs-300-i5-7400-gtx1050ti-8gb-128gb1tb.html Edytowane 17 Lipca 2017 przez Browar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Z tego co się dowiedziałem to lepiej złożyć samemu... A jeszcze pytanko gdzie najlepiej kupować części do tego komputera? P.S Dzięki za wszystkie odpowiedzi UP @edit Czytałem opinie, youtuberzy, wasze opinie = morele Ogarnę stronkę a wam dzięki! @Kasia! możesz zamknąć Edytowane 18 Lipca 2017 przez *Devix* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Części najlepiej kupować w x-kompie lub morele, chyba że chcesz używane części to wtedy gdzie lepsze ceny ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi