Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Gdybyś mógł porozmawiać z jedną dowolną osobą, żyjącą lub nie - kogo byś wybrał i dlaczego? Edytowane 19 Lipca 2017 przez ZaNeTa.xx 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Hmmmm @damianzwolak z nim to chętnie o naleśnikach bym porozmawiała. dniami o nocami Ale tak na poważnie to porozmawiałabym z moją babcią która nie żyje, zmarła miesiąc przed moimi narodzinami W sumie wiele o niej rozmawiałam z mamą, byla bardzo kochaną i miłą kobietą plus bardzo cieszyła się z moich narodzin ale no niestety ich nie dożyła :/ Edytowane 19 Lipca 2017 przez Wercia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Osoba ta jest nie żyjąca i to byłby to mój dziadek dlaczego? bo poznałem go dopiero dzień przed jego śmiercią :/ oraz fajnie się z nim rozmawiało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Chciałbym porozmawiać z moim psem zapytałbym go czemu się mnie boi A tak serio to z @Wercia. Chciałbym z nią porozmawiać tak po prostu zapytać co tam u niej jak jej mija dzień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Chciałbym pogadać z Rojem/Izakiem, czy takie życie jak oni mają jest trudne. Jedyni youtuberzy jakich szanuje Edytowane 20 Lipca 2017 przez No Chance 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Chciałbym pogadać z @damianzwolak, bo to chłop na luzie i gada jak przyćpany >.< 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Jak miałbym wybrać tylko 1 osobę to byłby to mój świętej pamięci dziadek dlatego, że był to mój autorytet Edytowane 19 Lipca 2017 przez Browar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlinei 4 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ja bym chciała porozmawiać z "TaZ'em", ponieważ zawsze ciekawiła mnie Jego osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nicola Tesla ew. Abraham Lincoln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ja z przeszłości, żeby nie popełniać takich głupich błędów :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola__3 48 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 3 godziny temu, No Chance napisał: Chciałbym pogadać z Rojem/Izakiem, czy takie życie jak oni mają jest trudne. Jedyni youtuberzy jakich szanuje Oo ja tak samo! I jeszcze w komplecie virtuski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonaa. 7 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Chciałabym porozmawiać z naszym świętej pamięci papieżem, ponieważ był to mój autorytet i marzyłam, aby go kiedyś zobaczyć na żywo, ale nie zdążyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Z siostrą, z racji tego, że mielibyśmy sporo do nadrobienia i omówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Pasha, snax lub shroud. Zapytac jak to zrobili ze sa jednymi z najlepszych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Chciałbym pogadać z moim kolegom, z którym palę ^^ Powód: Dawno się nie widzieliśmy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi