Złota Owca 624 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick: King of lions Nick oskarżonego: Zigi SID/IP; 83.23.252.244 Dowód: http://www27.zippyshare.com/v/wW4nJQCE/file.html Gracze :Grotto, [cisza] Opis sytucji: Była zabawa WG i bylem jak zigi i jeszcze paru innych. Bylem zielony a Zigi niebieski. Przeszedłem cała mape szukajac niebieskich i czerwonych po czym doszedłem do windy. Było jakies 2 min do konca zabawy. Zabiłem 1 niebieskiego po czym patrze na doł windy a tam zigi siedzi jakies juz 20 sek zanim doszlem do windy. Mowie na czacie ze kampi a nikt nie zareagował. 1:35 do konca zabawy on mnie zabija i siedzi tam jeszcze z 20 sek. W regulaminie jest napisane, że kampienie-= ban. Żądam kary dla owego gracza za kampienie na zabawie. Stał na windzie i strzelal w górny guzik chcac wyjsc, ale każdy normalny gracz wcisnal by dolny. Dodam tylko, że pozniej dostal życzenie za kampienie od Meduzy. Dodam tylko, że był wynik 2:0 dla ct Edytowane 21 Lipca 2017 przez King of Lions 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Za kampienie powinien być co najwyżej kick bo to nie jest zbrodnia typu freekill, a owy gagatek otrzymał dziś o podobnej godzinie bana na 30 minut za bycie na niedozwolonym miejscu na mapie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Nemo podsumował, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi