Złota Owca 624 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: King of Lions ||| IP: 62.122.233.20 ||| Steam ID: STEAM_0:0:197102209 ||| Powod: Zbyt wysoki ping. Limit: 140ms ||| Nalozono: 23.07.2017 - 19:38:25 ||| Czas bana: 1 minuta ||| Mapa: map ||| Pozostalo: 1 minuta ||| Ban wygasa: 23.07.2017 - 19:39:25 [CSC]-------------------------------------[CSC] * Privileges set BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 13 Error: server failed to transmit file 'sound/jb_cypis/pojedynek.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/sound/' Error: server failed to transmit file 'sound/jb_cypis/PBSCS1.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/jb_cypis/ninjacsc.mp3' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dostałeś bana na minute za ping (w sumie łatwiej by było dać kicka) po prostu miałeś zbyt wysoki ping i zostałeś wywalony za ping, nie wiem co tu do tłumaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 4 minuty temu, Browar napisał: Dostałeś bana na minute za ping (w sumie łatwiej by było dać kicka) po prostu miałeś zbyt wysoki ping i zostałeś wywalony za ping, nie wiem co tu do tłumaczenia Chodzi mi o to co na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 No dostałeś bana za ping jak ktos na serwerze ma za duży ping to plugin banuje na minutę a to na dole to info jakieś za szybko chciałeś wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Masz downa, to nieuleczalne, niestety. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Otóż tak: -Dostałeś bana za ping -Chciałeś wbić od razu na serwer -Wystąpił error czapek/zabaw bo ludzie, którzy są zbanowani występują takie errory. -Tak samo z czunkami, nie załadowały się, ponieważ otrzymałeś bana, ja mam tak samo jak dostaje bana za ping. Wytłumaczenia u góry są śmieszne xddd ale nie jest to nie związane z tematem? Warn? Nie sądzę bo panuje taka polityka, że mają rangi są długo i są nietykalni, pozdrawiam ///myślę, że do zamknięcia Edytowane 23 Lipca 2017 przez Nemo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi