OptimusPrim 402 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Twój nick: OptimusPrim Wiek: 16.5 Kilka słów o Tobie: Cześć! Mam na imię Szymon. Pochodzę z małej miejscowości na podkarpaciu okolice Krosna. W wolnym czasie lubię sobie troszku poskakać w csie i popykać w metinka oraz lige legend. Często jeżdzę także rowerem i całkiem nieźle gram w kosza. Uwielbiam gry surivivalowe typu Ark 7d2d etc. Ostatnio sporadycznie zaczynam coś nagrywać i streamowac. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Co tu dużo pisać? Na serwerze często brakuje admina a gracze czują się goli i swobodni myśląc że nic się niestanie W tym momencie pojawiają się moje liczne skargi (tak wiem konfident ze mnie wielki :D) Wielu administratorów ma teraz przerwę i nieobecność a ja uważam że mógłbym zastąpić ich na ten okres i utemperować tych recydywistów Tak wiem jestem okrutny Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak i to wielokrotne Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 7 Staż w grze: 7 lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/OptimusPrim/193.33.176.143:27015/ GT prosze patrzyc miesieczne bo net mi ostatnio troche niewyrabia Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): W dni robocze 2-5 h W weekendy 3-6h Gram w godzinach: W ciągu tygodnia 10-15 i później 17-23 W weekend tak samo Czy uiścisz składkę adminowską?: x7 premium x3 vip Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Na TAK!!! +Wiek +Doswiadczenie +Miał admina! +/- GT +Zgłasza na u@ Mam nadzieje że Cię przyjmą byku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tak trochę neutralnie niby zgłaszasz na u@ miałeś adma i ogarniasz ale też mnie często wkurzasz xd Nie no świruje dajta mu będę miał jeszcze jednego do gnębienia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 NA TAK Lami GT miodzioo Spoko typ, da się pogadać choć często łapie damskie foszki (jak Maus) Był tu adminem Powodzenia kasztanku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Pisz pw, okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi