dredek 4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 CześćMam pewien problemPonieważ wgrałem na serwer plugin dzięki któremu mamy komendy takie jak/wymien,,/zamienWszystko dobrze wgrałem a nie działa.Wgrywałem tak:wymiana_perkami.amxx do pluginswymiana_perkami.sma do scriptingI dopisałem wymiana_perkami.amxx do plugin-codmod.iniTrudzę się z tym już 2 tygodnie i nie wiem co nie tak może wy wiecie?Dobra następny problemWczoraj wgrałem takie rzeczy jak 2 slot na perk i frakcje dla klasA dziś wpisuje /sell żeby sprzedać perk a tu wyskakuje mi komunikat nie masz perku.Tak samo jak chcę komuś dać.Wie ktoś może bardziej doświadczony o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 eh to nie poradnik jak założyć serwa tylko , temat dotyczący AMX jeśli wiesz nawet co to więc temat chyba do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 spróbuj skomplinować plugin jeszcze raz! Może podziała jak nie to znajdź inny plugin na to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Możliwe ze brakuje jakiegoś pliku. Nw nie znam się, ale tak też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi