dredek 4 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 CześćMam pewien problemPonieważ wgrałem na serwer plugin dzięki któremu mamy komendy takie jak/wymien,,/zamienWszystko dobrze wgrałem a nie działa.Wgrywałem tak:wymiana_perkami.amxx do pluginswymiana_perkami.sma do scriptingI dopisałem wymiana_perkami.amxx do plugin-codmod.iniTrudzę się z tym już 2 tygodnie i nie wiem co nie tak może wy wiecie?Dobra następny problemWczoraj wgrałem takie rzeczy jak 2 slot na perk i frakcje dla klasA dziś wpisuje /sell żeby sprzedać perk a tu wyskakuje mi komunikat nie masz perku.Tak samo jak chcę komuś dać.Wie ktoś może bardziej doświadczony o co w tym chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 eh to nie poradnik jak założyć serwa tylko , temat dotyczący AMX jeśli wiesz nawet co to więc temat chyba do zamknięcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 spróbuj skomplinować plugin jeszcze raz! Może podziała jak nie to znajdź inny plugin na to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoPe 4 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Możliwe ze brakuje jakiegoś pliku. Nw nie znam się, ale tak też może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,881 Posted November 30, 2012 Root Share Posted November 30, 2012 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts