Złota Owca 624 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Cześc, znalazłem w sieci( nie ważne gdzie ) ciekawy plug-in, którego zadaniem jest banowanie reklam. Chodzi o to, że gdy jakiś gracz wchodzi na serwer i zacznie reklamować jakąś sieć, plugin z automatu powinien go zbanować, wykrywając zareklamowane ip na say. Niestety nie ma dokladnego opisu pluginu, ale myślę, że można by na próbę go dodać na jakiś serwer (oczywiście cs 1.6) i sprawdzić czy by działał. Tu jest link do pobrania: http://www2.zippyshare.com/v/L4td2NCA/file.html Jak dodać plugin? Należy wypakować go do foleru i w FTP oraz AMXX dodać go. Myślę, że gdyby plugin wypalił, ułatwiło by to pracę większości adminów oraz nie było by problemu, typu: że reklama za szybko ucieka i nie da się jej zbanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jak dla mnie plugin nie jest potrzebny. Admini nie są upośledzeni żeby nie zbanować reklamy innej sieci, a po za tym plugin może się jeszcze zbaguje i zbanuje graczy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 4 godziny temu, Troplelek napisał: Jak dla mnie plugin nie jest potrzebny. Admini nie są upośledzeni żeby nie zbanować reklamy innej sieci, a po za tym plugin może się jeszcze zbaguje i zbanuje graczy ! Nie ma dobrych pluginów na reklamę, większość zwykłe 12 akceptuje jako reklamę, a powinien to być szereg liczb zawierający 16 cyfr bo tyle posiadają serwery 1.6 , łącznie z portem. I jeżeli zwykłe 12 leci , to leci też perm i utrudnienia. Sequell no najlepsza instrukcja instalacji jaką kiedykolwiek widziałem Co do tego - z sieci, już samo to wystarczy żeby tego nie dodawać. Ja dodaje pluginy tylko z zaufanych stron i nie jest nim amxx.pl ani pokrewne strony/pluginy sciągnięte stąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Tak jak koledzy powyżej plugin mógłby się zepsuć i banować innych graczy. A do tego ze nie zdaza admini zbanować to żaden problem i tak typ już nie wbije a jak wbije to admin banuje (a i tak większość osób nie odchodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicekx12 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 swietna sprawa, proponuje dodacu nas bo ciagle spamerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi