Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na havajek

PoLaR

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick:PoLaR

2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz

3. Nick oskarżonego:havajek

4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:134487078

5. Data i godzina zdarzenia:04.08.2017

6. Mapa:jb_putin_v2

7. Opis sytuacji: gracz havajek kazał mi śpiewać bo wymagała tego zabawa ja akurat nie miałem mikra bo mi się coś zepsuło  (i upominałem Ct  że nie mam mikra ale ct mówiło że ja kłamie i mnnie zabili)

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_putin_v2-1501844160-1501846800.zip   świadkowie:baranek

9. Wynik/numer rundy/czas:4:2

edit1: hitro skąd możesz wiedzieć że mi się nie zepsuło mikro każdemu może się wszystko zdarzyć w 1 sek 
edit 2: ceberi ty też skąd możesz wiedzieć że mikro mi dizałało a z barankiem siedizałem na ts3 bo on  gadał ja mu odpisywałem na p(wiesz ja pisze skarge odnośnie havajka a nieobchodzą mnie inni gracze jak widzisz mogli kałamać a ja nie kłamałem)
edit 3: Nawet cie chyba nie było na tej mapie kolego to nwm po co piszesz a po 2 ja z barankiem nie gadałęm tylko baranek  do mnie gadał a ja mu odpisywałem  dopuki nie naprawiłęm mikra) Teraz mi np działa mikro bo musiałem zainstalować pewną żecz
Edytowane przez Polar
  • Smutny 1

Nie wiem po co wy piszecie te skargi na jednego freekilla

A wiec do skargi:

Sumując to Polar miałeś mikrofon bo ciągle na tsie z barankiem siedziałeś, lecz havajek nie powinien dawać takiej zabawy

A więc havajek powinien minimalnie zostać ukarany

Polar bardzo interesujące.

Bo nawet w tej rundzie mówiłeś, a jak jest zabawa ze śpiewaniem to nagle ci mikro psuje interesujące wiesz.

Pozostali też mówili że nie mają mikra, a później jednak zaśpiewali.

Jak dla mnie skarga do odrzucenia.

@SharD

Duzo osób robila tego typu zabawy i nie było problemu. Sprawdzal havajek kto miał mikro i wszyscy mieli więc mógl zrobić

@SharD

Najpierw obejzyj demo, potem oceń 3 osoby (czyli wszyscy zyjący tego czasu) mieli mikro, sprawdzał i wcześniej  jeszcze mówili. Powiem ci jeszcze ze nawet tak robiłem i skargi nikt nie napisał, a wiesz dlaczego. Bo wszyscy mieli mikro i jak tutaj kazdy miał, a nie wiekszość. Nie oglądając dema mowisz ze większość to nie wiem po co się wypowiadasz. Kazdy mówił ze nie miał mikra i odziwo zaśpiewali.

Edytowane przez ceberi

Co to za zabawa która każe komuś śpiewać? Nie chodzi o samą skarge ale ogólnie bo nwm czy polarowi się zepsuło czy nie, ale chodzi o graczy którzy rzeczywiście nie mają mikra albo np mają pmute i co wtedy? Zabijecie ich ? Zabawa bez sensu bo odrazu wyklucza tych bez mikro. Skoro macie robić zabawy tego typu to róbcie je, ale żeby każdy gracz miał szanse...

@Batzon byłeś z nim na ts wtedy? to że był na ts nie znaczy że mówił... nie było cię więc niewiesz. Może na ts też go nie było słychać i nie mógł mówić?

@ceberi

Czemu do odrzucenia? Polar nwm mógł blefować z tym mikro, ale to nie zmienia faktu, że zrobił zabawe w której ktoś odpada odrazu ponieważ nie ma mikra a było mówione, że zabawy pokroju x-factor nie są dopuszczalne

@ceberi najwidoczniej nie mieli skoro ta skarga się pojawiła, że większość miała nie oznacza, że mieli wszyscy i to nie zmienia faktu, że nie mógł dać jej, a to że inni dają to jak widzisz to napisz skarge i tyle. 

Edytowane przez SharD
  • Like 2

Powiem tak, zabawy w których każe się śpiewać nie mają sensu, ponieważ tak jak wspomniał shard, osoby bez niego są skazane na porażkę, zresztą wydaje mi się, że było kiedyś mówione przez Queen, że nie ma zabaw pokroju X-factor, dopuszczalną zabawą jest jedynie "Mam Talent". Polarowi rzeczywiście mogło zepsuć się mikro, znam to z własnego doświadczenia.

Edytowane przez eqk
  • Like 2

Nie można wymuszać na kimś używania mikrofonu. Jeżeli nie ma ochoty go używać to trudno. Dlatego zabawy w których wszyscy śpiewają mają sens jak wszyscy tego chcą. 

Co do skargi. Po *uj ta skarga tak szczerze? Nie chce mi się oglądać skargi tylko po to aby dać graczowi upomnienie. Od takich rzeczy mamy dział dyskusje.

Skarga przyjęta. Temat został wytłumaczony.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności