JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: JC PLAMBYGG AS Wiek:18 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxBan's Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO:Duży staż jest wole nie pisać ile bo sam dokładnie nie pamiętam lecz kilka latek jest na pewno :) Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Jedynie jako Admin serwerów ale myślę, że SHOKE by na pewno pomógł ^^ Ile czasu poświęcasz forum?:Tzn trudno jest to określić ponieważ wchodzę i wychodzę i tak parę razy dziennie, lecz nie sądzę by to było jakimś problemem dla mnie by mieć forum odpalone od godziny 17-23 w dni pracy jak i prawie cały dzień w weekendy ( no chyba, że coś wypadnie ) Niby obecnie tyle na forum nie siedzę bo nie mam co tu robić a nie będę się pchał we wszystkie tematy by coś napisać jak co niektórzy :) Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: W cs'ie 1.6 korzystałem na pewno z : Aim, Wh, NoRecoil, MultiHack, ESP, NoSpread, SpeedHack, NoSmoke,NoFlash Oraz kiedyś hacka który pokazywał mi ct oraz tt pod innymi kolorami ( bym mógł rozróżniać :P ) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety doświadczenie posiadam tylko w adminowaniu Informacje o sobie lub uwagi:Nie wiem czy jest jakiś sens tutaj pisać cokolwiek, może tyle, że zawsze dąże do celu? :) A tak jeszcze dodam, że forum to też nie serwer. Więc nikt nie powinien oceniać ile czasu dana osoba może poświecić na forum ( biorąc dane z serwera ) Na serwer nie zawsze idzie wejść, a by wejść na forum wystarczy mieć obok siebie telefon z internetem Rozumiem cię Hyper, lecz czy nie lepiej było by raźniej we dwójkę? Może i racja, że czasami by się jedna osoba nudziła, ale też czasami by te UB szybciej były dawane. Czyż nie prawda ? Zawsze jak by było "Źle" lub, że tak się wyrażę " DO DUPY " z dwoma to będę mógł odpuścić. Nie warto spróbować? Raczej to na źle nie wyjdzie Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez JC PLAMBYGG AS Odpisanie do SHOKE 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) W sumie jestem nie, ponieważ w ciągu dnia pojawią się 2-3 max prośby o UB i daję radę. Czasami przez cały dzień nie ma żadnego odwołania i nie mam co robić. Myślę że na chwilę obecną 2 osoby do 1.6 nie potrzeba, bo jeden z nas by się zanudził na śmierć, albo byśmy się bili w dawaniu UB Ogólnie jak najbardziej na + wszystko u ciebie, tylko chyba sytuacja nie wymaga nas 2 do sprawdzania ss'ów takie moje zdanie. Pozdrawiam. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 W sumie, mam takie same zdanie jak Pan wyżej, również zauważyłam ze AŻ tak dużo próśb o UB nie ma i Patryk daję sobie rade, a gdy byłby 2 osoby do 1.6 to moim zdaniem byłby zamęt kto, co i jak :V Ale co do samego podania, oczywiście wszystko na plus, ale no na chwilę obecną jeden Pan do 1.6 wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi