GrzegorzxD 220 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Nick: Grzegorz 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 17 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre #8 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Grzegorz/193.33.177.87:27051/ Ogarnę 2 serwery już nie raz miałem taką sytuacje i dałem rade 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Pomóc adminom w ich obowiązkach, banować graczy co non stop lamia regulamin, wrócić do starych dobrych mord 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie ale planuję kupić w przyszłym czasie. Znaczy @PIOTR_xD mi kupi 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-3h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 12-15 Weekendy: 10-15 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak Edit #1 @Troplelek Prosze Cię nie wypowiadaj się jak nie grasz na jb dobra? Zajimij się lepiej tym swoim ffa , ja nie ograne 2 serwerów a jak był cod 201 i zombie mod to co? Albo jak miałem admina na codzie i jb? Spokojnie dawałem rade Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez GrzegorzxD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Oj grzechu, grzechu.. Po co, żeś pisał te rezygnacje? Żeby nabić posta chyba śmierdzielu siusiaku :0 Mimo, że ładnie wszystko spełniasz, muszę ci powiedzieć, że jestem na nie, weź zajmij się tym DR teraz. Na nie Sorry. Szkoda tylko, że taki jest mój głos, bo nic do ciebie nie mam, ale nie lubię takich zachowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem Na Nie ! To jest smieszne kolejne podanie ? -/+ GT - Słabo rozpisane Podanie - Ciągle rezygnujesz, i piszesz podania ! - Jestes już adminem nie ogarniesz 2 serwerow !! (Takie jest moje zdanie) - Brak Steam + Wiek Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Grzegorz ty bocie Na TAK: +ogarnia +/- GT +Wiek +Staż +był już adminem +spoko mordka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jestem na nie. Dopiero starałeś się o admina na dr więc pokaż że Ci na nim zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem na nie. -Napisałeś rezygnację z jaila, bo nie dostałeś admina na dr. - GT - Założe się, że jak nie dostaniesz teraz admina na jb to zrezygnujesz dra i napiszesz nowe podanie. Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez King of Lions mała korekta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Na nie: -Starales się o admina na dr to tam graj -GT -Napisałeś nie dawno rezygnację to widać jak masz w du*ie ten serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Rezygnacja osoby składającej. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi