Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No to chłopaki na officjalu degraduje się ze stanowiska, nie chcę pełnić już funkcji opiekuna, bo to zajmuje w ciul czasu a ten czas który tu poświęciłem raczej nie wróci. Na serwerze zrobiłem wszystko co mogłem aby polepszyć klimat, grywalność ..razem z wami. Ci co mają to mają do mnie kontakt, no to bajo ;D 3 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 zostań !!! z tym audi to na pw pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 5.08.2017 o 20:20, Miłosz napisał: No to chłopaki na officjalu degraduje się ze stanowiska, nie chcę pełnić już funkcji opiekuna, bo to zajmuje w ciul czasu a ten czas który tu poświęciłem raczej nie wróci. Na serwerze zrobiłem wszystko co mogłem aby polepszyć klimat, grywalność ..razem z wami. Ci co mają to mają do mnie kontakt, no to bajo ;D Upadłeś chyba gościu na głowę i coś Ci się poprzestawiało coś tak myślę Na miejscu -_- bym odrzucił twoją rezygnacje, bo takiego opiekuna to grzech tracić... Lecz skoro przyjmie, no to powodzenia Miłoszu. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez SHOKE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Lipton trochę... :/ No, ale co powodzenia życzę. Trzym się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 elo elo mordeczko z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Nooo to bywaj wpadne do Rzeszowa kiedyś na jakiegoś % ! Piona ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 2 godziny temu, SHOKE napisał: Na miejscu -_- bym odrzucił twoją rezygnacje, bo takiego opiekuna to grzech tracić... Lecz skoro przyjmie, no to powodzenia Miłoszu. Dlatego ta rezygnacja nadal leży xD Miłosz..... Ten piorun to chyba ciebie strzelił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Apeluje o rozwagę i odłóż tą rezygnację na kiedy indziej, rozmawialiśmy już o tym, i myślę, że dobrze wyraziłem się w związku z rezygnacją Twoją, tu nie działa powiedzenie jak świat światem mój brat nie będzie mi bratem, to nie przejdzie, zbyt dobrze prowadzisz tą funkcję i zbyt dobrze nasz wspólna praca wygląda by ją przerywać, wiesz co mnie czeka w ten i następny miesiąc i to ja będę miał 2 miesiące nieobecności, rozmawialiśmy także i o tym. Z wyrazami szacunku lecz to nie przejdzie Poczekaj z tym. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Siwy kupe lat jesteś swoje zrobiłeś... Ja Ci dziękuje za to, że wobec mnie zawsze byłeś pomocny.. Odpocznij od tej funkcji, doradzaj następcą, ale graj z nami. Ogólnie to robiłeś dużo i chciałeś zrobić tak żeby każdy był zadowolony.. należy się wejść na forum popisać, pograć a nie tylko siedzieć w ftp czytać propozycje czasem na siłę ludziom dogodzić, wgrywać, martwić się i wkurwiać Jak dla mnie należy Ci się w chuj. Piona! A jeżeli chodzi o was to nie wiem dlaczego każdy pisze tak jakby się tragedia stała mam wrażenie, że każdy pod publikę to robi. Również uważam, że się spełniał w tej funkcji w 100%, ale dajcie mu odpocząć bo to taka trochę Syzyfowa praca to stanowisko @SHOKE Rzadko pije alkohol.. Przecież to on sam wie co dla niego dobre "nieuszczęśliwiajcie" go na siłe.. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Netsky 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Najbardziej to mi szkoda tej audioli.. ? Doskonale rozumiem brak czasu i męską decyzję, fajnie się z Tobą współpracowało bo miałeś ludzkie podejście do sprawy a zastępca już mnie wkurwil ? Przychylam się do zdania "kolegi" wyżej, fajnie ogarnął serwer po Fryzjerze, ale skoro nie może już więcej dalej tego robic, należy to uszanować;) Dzięki, ciao ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 idzcie skakać z mostu bo ktoś piszs rezygnacje Powodzenia miłoszku <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi