Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No to chłopaki na officjalu degraduje się ze stanowiska, nie chcę pełnić już funkcji opiekuna, bo to zajmuje w ciul czasu a ten czas który tu poświęciłem raczej nie wróci. Na serwerze zrobiłem wszystko co mogłem aby polepszyć klimat, grywalność ..razem z wami. Ci co mają to mają do mnie kontakt, no to bajo ;D 3 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 zostań !!! z tym audi to na pw pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) W dniu 5.08.2017 o 18:20, Miłosz napisał(a): No to chłopaki na officjalu degraduje się ze stanowiska, nie chcę pełnić już funkcji opiekuna, bo to zajmuje w ciul czasu a ten czas który tu poświęciłem raczej nie wróci. Na serwerze zrobiłem wszystko co mogłem aby polepszyć klimat, grywalność ..razem z wami. Ci co mają to mają do mnie kontakt, no to bajo ;D Rozwiń Upadłeś chyba gościu na głowę i coś Ci się poprzestawiało coś tak myślę Na miejscu -_- bym odrzucił twoją rezygnacje, bo takiego opiekuna to grzech tracić... Lecz skoro przyjmie, no to powodzenia Miłoszu. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez SHOKE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Lipton trochę... :/ No, ale co powodzenia życzę. Trzym się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 elo elo mordeczko z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Nooo to bywaj wpadne do Rzeszowa kiedyś na jakiegoś % ! Piona ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 W dniu 5.08.2017 o 19:04, SHOKE napisał(a): Na miejscu -_- bym odrzucił twoją rezygnacje, bo takiego opiekuna to grzech tracić... Lecz skoro przyjmie, no to powodzenia Miłoszu. Rozwiń Dlatego ta rezygnacja nadal leży xD Miłosz..... Ten piorun to chyba ciebie strzelił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Apeluje o rozwagę i odłóż tą rezygnację na kiedy indziej, rozmawialiśmy już o tym, i myślę, że dobrze wyraziłem się w związku z rezygnacją Twoją, tu nie działa powiedzenie jak świat światem mój brat nie będzie mi bratem, to nie przejdzie, zbyt dobrze prowadzisz tą funkcję i zbyt dobrze nasz wspólna praca wygląda by ją przerywać, wiesz co mnie czeka w ten i następny miesiąc i to ja będę miał 2 miesiące nieobecności, rozmawialiśmy także i o tym. Z wyrazami szacunku lecz to nie przejdzie Poczekaj z tym. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Siwy kupe lat jesteś swoje zrobiłeś... Ja Ci dziękuje za to, że wobec mnie zawsze byłeś pomocny.. Odpocznij od tej funkcji, doradzaj następcą, ale graj z nami. Ogólnie to robiłeś dużo i chciałeś zrobić tak żeby każdy był zadowolony.. należy się wejść na forum popisać, pograć a nie tylko siedzieć w ftp czytać propozycje czasem na siłę ludziom dogodzić, wgrywać, martwić się i wkurwiać Jak dla mnie należy Ci się w chuj. Piona! A jeżeli chodzi o was to nie wiem dlaczego każdy pisze tak jakby się tragedia stała mam wrażenie, że każdy pod publikę to robi. Również uważam, że się spełniał w tej funkcji w 100%, ale dajcie mu odpocząć bo to taka trochę Syzyfowa praca to stanowisko @SHOKE Rzadko pije alkohol.. Przecież to on sam wie co dla niego dobre "nieuszczęśliwiajcie" go na siłe.. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Netsky 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Najbardziej to mi szkoda tej audioli.. ? Doskonale rozumiem brak czasu i męską decyzję, fajnie się z Tobą współpracowało bo miałeś ludzkie podejście do sprawy a zastępca już mnie wkurwil ? Przychylam się do zdania "kolegi" wyżej, fajnie ogarnął serwer po Fryzjerze, ale skoro nie może już więcej dalej tego robic, należy to uszanować;) Dzięki, ciao ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 idzcie skakać z mostu bo ktoś piszs rezygnacje Powodzenia miłoszku <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi