Skocz do zawartości

AUDI S8 D3 DLA PIERWSZEGO POSTU @@@@@@@@@@

Miłosz

Rekomendowane odpowiedzi

No to chłopaki na officjalu degraduje się ze stanowiska, nie chcę pełnić już funkcji opiekuna, bo to zajmuje w ciul czasu a ten czas który tu poświęciłem raczej nie wróci. Na serwerze zrobiłem wszystko co mogłem aby polepszyć klimat, grywalność ..razem z wami. Ci co mają to mają do mnie kontakt, no to bajo ;D :beach:

• Like 3
  • Haha 1
  • Zmieszany 1
  • Smutny 3

W dniu 5.08.2017 o 18:20, Miłosz napisał(a):

No to chłopaki na officjalu degraduje się ze stanowiska, nie chcę pełnić już funkcji opiekuna, bo to zajmuje w ciul czasu a ten czas który tu poświęciłem raczej nie wróci. Na serwerze zrobiłem wszystko co mogłem aby polepszyć klimat, grywalność ..razem z wami. Ci co mają to mają do mnie kontakt, no to bajo ;D :beach:

Rozwiń  

Upadłeś chyba gościu na głowę i coś Ci się poprzestawiało coś tak myślę

Na miejscu -_- bym odrzucił twoją rezygnacje, bo takiego opiekuna to grzech tracić...

Lecz skoro przyjmie, no to powodzenia Miłoszu.

Edytowane przez SHOKE
  • Like 1

W dniu 5.08.2017 o 19:04, SHOKE napisał(a):

Na miejscu -_- bym odrzucił twoją rezygnacje, bo takiego opiekuna to grzech tracić...

Lecz skoro przyjmie, no to powodzenia Miłoszu.

Rozwiń  

Dlatego ta rezygnacja nadal leży xD 

Miłosz..... Ten piorun to chyba ciebie strzelił. 

• Haha 1

Apeluje o rozwagę i odłóż tą rezygnację na kiedy indziej, rozmawialiśmy już o tym, i myślę, że dobrze wyraziłem się w związku z rezygnacją Twoją, tu nie działa powiedzenie jak świat światem mój brat nie będzie mi bratem, to nie przejdzie, zbyt dobrze prowadzisz tą funkcję i zbyt dobrze nasz wspólna praca wygląda by ją przerywać, wiesz co mnie czeka w ten i następny miesiąc i to ja będę miał 2 miesiące nieobecności, rozmawialiśmy także i o tym.
Z wyrazami szacunku lecz to nie przejdzie :)
Poczekaj z tym.

Pozdrawiam.

• Like 1

• Miłosz zmienił(a) tytuł na AUDI S8 D3 DLA PIERWSZEGO POSTU @@@@@@@@@@

Siwy kupe lat jesteś swoje zrobiłeś...
Ja Ci dziękuje za to, że wobec mnie zawsze byłeś pomocny.. Odpocznij od tej funkcji, doradzaj następcą, ale  graj z nami.
Ogólnie to robiłeś dużo i chciałeś zrobić tak żeby każdy był zadowolony..
należy się wejść na forum popisać, pograć a nie tylko siedzieć w ftp czytać propozycje czasem na siłę ludziom dogodzić, wgrywać, martwić się i wkurwiać
Jak dla mnie należy Ci się w chuj. Piona!

A jeżeli chodzi o was to nie wiem dlaczego każdy pisze tak jakby się tragedia stała
mam wrażenie, że każdy pod publikę  to robi.
Również uważam, że się spełniał w tej funkcji w 100%, ale dajcie mu odpocząć bo to taka trochę Syzyfowa praca to stanowisko

@SHOKE Rzadko pije alkohol..
Przecież to on sam wie co dla niego dobre "nieuszczęśliwiajcie" go na siłe..  

Edytowane przez Netsky
  • Like 4
  • Dziękuję 1

Najbardziej to mi szkoda tej audioli.. ? Doskonale rozumiem brak czasu i męską decyzję, fajnie się z Tobą współpracowało bo miałeś ludzkie podejście do sprawy a zastępca już mnie wkurwil ? Przychylam się do zdania "kolegi" wyżej, fajnie ogarnął serwer po Fryzjerze, ale skoro nie może już więcej dalej tego robic, należy to uszanować;) Dzięki, ciao ?

• Dziękuję 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności