Złota Owca 624 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Siema ludzie, od wczoraj mam problem z odpaleniem łapka. Mianowicie, gdy włączam to laduje mi normalnie, po czym ekran robi się czarny a następnie pokazuje błąd wejscia/wyjścia. Probowalem wylaczyc i włączyć urządzenia podpiete i nic. Systemu też nie mogę przywrócić bo nie dawno był przywracany. Help!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Google mówi że prawdopodobnie zrąbał Ci się dysk. Radziłbym oddać go do serwisu. Jak chcesz się pobawić to wygooglaj to i posprawdzaj co tam radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jeśli masz lapka na gwarancji, to oddaj do serwisu, natomiast jeśli nie masz go na gwarancji, to też oddaj do serwisu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Mialam podobnie, wiec wujek zrobil mi formata, usunal dysk itp I po tym wssystkim dziala normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GranTorinoo 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Też niedawno miałem z tym problem, strasznie irytująca sprawa. U mnie poszedł moduł łączący wtyczkę I/O z płytą głowną. Zaniosłem kompa do serwisu komputerowego i zapłaciłem około 50 zł za naprawę, trochę dużo jak za kabelek i tranzystor, no ale jak kto woli. Sprawdź czy też nie masz z tym modułem problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 A jeżeli się okaże że to dysk i go wymienie, to będę musiał kupowac na nowo gry że steam? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 2 godziny temu, King of Lions napisał: A jeżeli się okaże że to dysk i go wymienie, to będę musiał kupowac na nowo gry że steam? Ty tak na serio? Steam, a gry na dysku to odrębność. Masz gry na steam, możesz nie mieć na dysku. XD To się nic nie zmienia. Tylko będziesz musiał na nowo pobierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi