TenBrzydki 237 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nick: Ten Brzydki Powód rezygnacji: Mało czasu na grę czas zająć się swoim hobbyCos od siebie: DD2 ma teraz wiesza liczbę aktywnych adminów tak więc dają sobie rade . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Szkoda serio, jeden z najbardziej ogarnietych i aktywnych adminow... Ale powodzonka! Wpadaj do nas czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dawid jak możesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Ten Brzydki napisał: Cos od siebie: DD2 ma teraz wiesza liczbę aktywnych adminów tak więc dają sobie rade . Śmiechłem ;D Niby jest duża liczba adminów, ale ciężko jest żeby co chwilę był jakiś admin xD Powodzenia w rozwijaniu hobby wariat ! TRRRRRT TRRRRRT POZDRAWIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Lipa :/ Powodzenia, trzymej sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 3maj się ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Powodzenia i fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Powodzenia, papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballin 10 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, że się już nie spotkamy. Ileż można się przypadkiem spotykać :D? I tak wiem, że wrócisz. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy! Wracaj szybko, powodzenia! Flagi zabrane, temat można zamknąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi