Kukson 40 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Polecam moja własna składanka. Jak dla mnie to idzie wyluzować dobrze przy niej jak tylko się słuchacie w text każdej nutki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Powiem Ci szczerze że jakoś na początku nie przepadałam za takimi nutkami, ale jak Sobie wszystko przesłuchałam to połowę kojarzę z bitu W sumie wszystkie nutki oporowe!!! Strasznie mi się spodobały Jakbyś miał więcej, to pliska wyślij na pw tutaj albo steam Leci plusik mordzia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Możliwe że do jakiś dłuższy okres czasu będę dodawać kolejny playlisty tego typu tylko jak wyjdą kolejne kozackie kawałki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 18 minut temu, Kukson napisał: Możliwe że do jakiś dłuższy okres czasu będę dodawać kolejny playlisty tego typu tylko jak wyjdą kolejne kozackie kawałki Oooo, trzymam Cię za słowo! To czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Polecam tego Pana No i nie mogło zabraknąć jego: Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez SHOKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Kocham ten stan kiedy mam te 5 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi