Zigi 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Grzegorz Robi FK + obraża mnie od małej pizdeczki na mikro dlatego ze kupilem niewidzialność na 8 sekund i go zabiłem to w następnej rundzie mnie zabil gdy były polecenia "Totalny bezruch w Celi" Zabił mnie dlatego ze niby się ruszyłem a nic dotykałem ani myszki ani klawiatury . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nie obrażam nic takiego nie mówiłem nawet wzrou nie napisałeś że ruszales się widziałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 teraz to się chronisz Nie potrzebnie wyzywałeś przez mikro chociaż sprinterek też wyzywał ale nie jestem pewny xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 a sam innych obraza i prowokuje innych moim zdaniem to jest nie wazna skarga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Bez wzforu i nawet dowody nie masz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxNeQxXxPLxPrO 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 no Zigi Prowokujesz Sam a potem skargi piszesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 11 minut temu, xXxNeQxXxPLxPrO napisał: no Zigi Prowokujesz Sam a potem skargi piszesz masz absolutna racje prowokuje a potem placze ze go obrazaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Brak wzoru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi