GrzegorzxD 220 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Twój nick: Grzegorz Nick oskarżonego: Nemo. IP/SID oskarżonego (komenda status): Ktoś ma. Godzina i data przewinienia: 20:05-20:15 Opis sytuacji: Więc tak prowadziłem sobie normalnie z Ldk12. Prowadzę powtórzyłem 2 razy , otworzyłem cele i zacząłem odliczać, odliczyłem a nemo sobie wchodzi na serwer i mówi ze nie wie o co chodzi bo dopiero przyszedł na serwer. Więc powtórzyłem 3 raz i odliczam a on mówi sobie ,że już za późno bo otworzyłem cele, odliczyłem wiec go zabiłem a on mi wlepił bana na godzinę za free kila. Dowody (demo, screeny, świadkowie): @CYGAN xD @Kirito. @xXxNeQxXxPLxPrO Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez GrzegorzxD 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Pierwsza skarga na mnie w życiu hmm... Zacznijmy od początku rundy, znaczy wróć- odkąd wszedłem na serwer... Wbiłem ładnie na serwer i od razu jak wchodzę- słyszę: "Grzegorz nie masz prowadzenia". No to Grzegorz powiedział grzecznie do kolegi z drużyny "Ldk12": "Oddawaj mi to prowadzenie"- po czym Ldk12 oddał mu prowadzenie i powiedział: Macie te same nakazy i zakazy co wtedy i otworzył cele. Nie wiedziałem co robić bo byłem na serwerze później na serwerze więc biegałem wokół terrarium(piramidka) i powiedziałem mu, że nie słyszałem poleceń bo wbiłem później, a potem jak już otworzył cele(co skutkuje freedayem) powtórzył mi je, więc prawidłowo mieliśmy freedaya bo nie ma takiego czegoś jak "macie te same nakazy i zakazy co wtedy bo nie wiem jakie to były). Wracając- zabił mnie, a ja nie za wahając się dałem mu tego bana na 1h, po daniu bana miał jeszcze czas by powiedzieć piękne słowa pożegnalne w mą stronę "a spierdal*j ch*ju jeb*ny", więc proszę o przedłużenie bana do tygodnia za obrazę administratora: potwierdzić pięknie mogą to @CYGAN xD @Kirito. @xXxNeQxXxPLxPrO jak to naprawdę było. Dziękuję za wysłuchanie i pozdrawiam serdecznie osobę piszącą tę skargę- darzę cię wielkim szacunkiem, ale odezwałeś się do mnie nagannie, więc sorki- sprawiedliwość musi być :/ Ej stary ty masz pokazać, że jesteś ode mnie starszy swoim zachowaniem(bo jesteś, a jakoś tego cuś nie widać xddd) @PIOTR_xD chciałem zaznaczyć, że otworzenie cel przed wydaniem poleceniem(w tym przypadku były, ale nie wiem jakie) skutkuje freedayem, a to, że mi powtórzy to nie zwalnia rundy z freedaya, tak samo jak będzie niedziela i powie mi polecenia to też mam się go słuchać? Dochodzi jeszcze wyzwanie mnie- i można tłumaczyć tym, że dostał bana i się zdenerwował, ale mógł po prostu napisać skargę, a i tak mnie zwyzywał, więc poproszę o przedłużenie bana. @PIOTR_xD jeśli chodzi o to, to każdy powinien mieć fd z powodu poleceń "Macie te same nakazy I zakazy co wtedy" bo mógłby wbić ktoś w tym samym czasie co ja albo po prostu nie miał prowadzenia to go nie słuchali, bo mieli do tego prawo. Ja rozumiem, że jesteś jego przyjacielem i próbujesz go bronić, ale czemu to on akurat nie może ze mną walczyć face to face- sam poszkodowany? Odkąd wiem z regulaminu to w skardze mogą się wypowiadać osoba poszkodowana, oskarżona i świadek, ale to jest mały szczegół, którego nikt już od dawna nie bierze pod uwagę, wiec o to się nie bulwersuj Pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Nemo. Kaneke. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) A spie****aj ch**u mały nie domyty Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez vabastian Cenzura 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie kłócić mi się tu i nie wyzywać. Świadkowie mają 48 godzin na wypowiedzenie się. @edit skarga zostanie rozpatrzona przeze mnie jutro rano ponieważ nie mam teraz możliwości ponownego odtworzenia demka. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez vabastian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Byłem wtedy na serwerze. Ldk miał prowadzenie Ale Grzegorz tego nie zauważył i zaczął mówić. Później się zorientował i powiedział ,,Oddawaj mi to prowadzenie '' no to ldk mu oddał A Grzegorz powiedział ,,Macie te same nakazy co wcześniej '' później zaczął Grzegorz odliczać gdy już otworzył cele. Odliczyl już do 0 Po czym gdy były już otworzone cele Grzegorz powtórzył Ale to się przecież nie liczy bo były otworzone cele. Później zabił nema. Nemo dał mu bana na 1h A potem Grzegorz powiedział do nema,,Co za chuj''. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Przesłuchałem demko Grzegorz zaczął prowadzic zanim wybrano prowadżacego i wydawal polecenia które mają zrobic. Prowadzenie otrzymał LDK, Wtedy wszedł Nemo, LDK oddał prowadzenie Grzegorzowi a on powiedział ze maja te same polecenia i otworzył cele. Nemo mówil ze nie wie o co chodzi i Grzegorz mu powtórzył polecenia ale Nemo ich nie zrobil więc go zabił. Potem dostał bana. Jak dla mnie dziecinada, Ile razy ja czy ktoś inny wydaje polecenia zanim otrzyma prowadzenie i jakos wszyscy polecenia wykonują. Robicie z igły widły, /Edit @Nemo. Kaneke. Mam rozumiec ze chcesz powiedziec ze reszta miała robic polecenia a ty miec freedaya? Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez PIOTR_xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Dobra obejrzałem demko, przemyślałem to, co się tam zdarzyło i doszedłem do takiego wniosku: Grzesiu dostaje bana na 1 dzień za obrazę administratora (na tydzień to za długo) Nemo na przyszłość nie prowokuj jeszcze do FreeKill'a Pamiętajcie, że więźniowie mają się słuchać prowadzącego a nie innego klawisza. Jeżeli ktoś nie ma prowadzenia to nie trzeba się go słuchać, a nie ma czegoś takiego jak "macie te same polecenia, co wcześniej". Otwarcie cel było w tej sytuacji równoznaczne z free day, ponieważ polecenia nie było powtórzone poprawnie. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez vabastian 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi