Huczin 301 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Typ pracy: Avatar Wymiary: Na forum Render, Stock: - Napis/y: Huczin oraz "I see you" lub "Are you afraid of death?" mniejsze ale żeby było widoczne (nie muszą być koniecznie) Tematyka: Postać bardzo tajemnicza (może być z maską) i/lub wyglądająca niebezpiecznie oraz złowieszczo np. Vendetta lub Joker ale czekam na inne propozycje Kolorystyka: Ciemne kolory i biały - biały nie musi być koniecznie Inne: Mam nadzieję że udało mi się mniej więcej wytłumaczyć o co proszę Macie pole do popisu A i nie pytajcie dlaczego taka tematyka Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Huczin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Wiem ze kolorki nie takie jak chciałeś, nie krzycz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Super prace ale poczekam na więcej propozycji. Chciałbym teraz zobaczyć prace w których nie będzie Joker czy Vendetta, ale jakaś inna postać. Poczekam do Jutra wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Już wybrałem i decyduję się na drugą pracę @Wercia. ale inne też mi się podobają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi