Khalifa^^ 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Hej chciałbym podpytać się (Moze jest tu ktoś kto mnie "udoskonali" W wieku 15 lat taki wygląd jak na człowieka który ćwiczy sztuki walki jest git? (jeśli będą potrzebne inne zdjęcia w komentarzach/edity) Dodam iż mam 15 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Moim zdaniem jak najbardziej zajebista postura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GranTorinoo 2 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak dla mnie jest git, jak na 15 lat, staraj się po prostu utrzymać intensywność treningów to w momencie jak przestaniesz rosnąć wzwyż czyli tak do 21 roku życia to zacznie się robienie tej właściwej masy, więc jak się tym martwisz to nie przejmuj się tym. Napisz jeszcze ile ważysz i obwód bicka oraz jak wygląda twoja dieta to może ci pomogę, bo wiem bardzo wiele na temat diety dla osób chcących zwiększyć swoją masę mięśniową o ile cie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Moim zdaniem powinienem schudnąć xd Wstyd mi jak patrze na ciebie xdd (Gut gut). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 ja taką formę miałem w wieku 18-tki wiec niezle Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi