s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzisiaj urodzinki ma Filip!! Chciałabym Ci życzyć wszystkiego co najlepsze, miłości, szczęścia, zdrowia, abyś dalej był taki pozytywnie głupi oraz abyś spełnił swoje największe marzenia! Wszystkiego Najlepszego! Pomysłodawca @Wercia. Napisy wykonała @Kasia! Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Wercia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Najlepszego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 em nie chce życzeń Jeżeli ktoś naprawde chce mi zrobić przyjemność to możę mi wysłać skina zamiast pierdolić życzenia które nie mają znaczenia. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=123257617&token=sOSXsX6n 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) o Ty Typie. Dzisiaj jednak masz?! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PS Nie zmieniaj się, mordo PS2 Nic nie dostaniesz Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Najlepszego mój ty kolego (dobry rym co???) Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Parys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 5 minut temu, Jeremaya Gattwold napisał: em nie chce życzeń Jeżeli ktoś naprawde chce mi zrobić przyjemność to możę mi wysłać skina zamiast pierdolić życzenia które nie mają znaczenia. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=123257617&token=sOSXsX6n A prosze :) 4 minuty temu, Jeremaya Gattwold napisał: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Najlepszego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khalifa^^ 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Wszystkiego co najlepsze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) wszystkiego najlepszego!! mówie kurwa że nie chce jebanych życzeń. Prosze Administracje o usunięcie posta z życzeniami. Ja urodzin nie obchodze. Nawet jak nie obchodzisz, to taka reakcja na ludzi, którzy chcieli pokazać pamięć i zrobić Ci przyjemność jest grubo przesadzona, aż będę zdziwiony jak ktoś będzie z Toba po takim czymś chciał rozmawiać, bez kitu, nawet jakbym nie obchodził urodzin, to bym się na Twoim miejscu ucieszył za pamięć, trzeba być na prawde zjebanym (sorry za przekleństwo, ale inaczej określić tego się nie da) żeby w taki sposób potraktować ludzi, którzy chcieli Ci zrobić przyjemność...... Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Browar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Najlepszego Janek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi