StyX 177 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam, chciałbym byście dodawali tutaj linki do filmów/kanałów na YT, gdzie uważacie, że jego treści są gówniane, zje*ane, tworzy się tam Totalna regresja i patologia. Tak więc ja zaczynam. Nie polecam kanału Taku, dlatego że z początku fajnie było trolle na mikrofonie, ale ostatnio widzę, że bardziej rajcuje go patologia na ts jaką jest jego seria. Woli ludziom prezentować gówna, żeby potem było więcej takich Takuw. https://www.youtube.com/user/TakunipoStudio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Szkoda strzepic ryja ze to ma 10 milionów wyświetleń ^_^ Osrane gówno, pierdzielony dragon bull z różową kitą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) ty sam jesteś gówniany typku. Ty jedynie co możesz oceniać to swój ryj pozdro waflu Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez gshock 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak masz komentować to chociaż dodaj coś od siebie panie i będzie git. Kolejny syf japierdole https://www.youtube.com/channel/UCB_abPW0xKZTa32qJqvyXIQ 7 lat szybko mineło i te "haahahahahah" SPRZEDAŁEŚ MNIE? CH*J CI W DUPĘ! OSZUKAŁEŚ MNIE ? CH*J CI W DUPĘ! STRACIŁEŚ MNIE NA SZMAL? CH*J CI W DUPĘ! CHUJ WAM W DUPE WY KURWY ZAPRUTE! Gówno pochodzi z mojego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Skoro mowa o gównach z miast, to wybacz ale najwieksza patola to jest z mojego miasta, ale tu się coś zmienia. Gościu można powiedzieć że jest tyrany przez ludzi z Świebodzina, więc jest troche lepiej. Lecz i tak bym nigdy tego nie słuchał, bo uszy pękają. A mowa tu o : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nieeeeeeee Tu jest patologia, z Wręczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi