Gość Regi. Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dopiero zaczynam pracę z programami graficznymi więc prosiłbym o jakieś nakierowanie co powinienem poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 powiem, tak skoro robisz galerię, to mógłbyś dodać więcej swoich prac, bo nie wiem co mam o tej myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Regi. Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 No to w takim razie wlatują 3 prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 No ładnie, 1 praca mi się najbardziej podoba Mogę wiedzieć w jakim programie się bawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Regi. Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Aktualnie używam Gimpa. Trzymajcie jeszcze dwie. Kto zgadnie z jakich to gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 1 To albo Skill albo Ghost Recon online a 2 to God of War. Podoba mi się. Ten Scorpion Trochę ma za duzo krycia według mnie . Możesz zrobić Sub - Zero na tle lodowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Regi. Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 1.źle 2.dobrze Też mi się wydawało że za dużo krycia ale już zostawiłem. Sub Zero hmm można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Ogólnie prace nie są złe. Przeważnie nie pasują napisy, ale bądźmy szczerzy to największa zmora grafików. W pracach czasem też jest za dużo wszystkiego jak np. w Zeusie -> przez to praca aż robi sie nieczytelna. Pobaw się balansami kolorów, jakością, nasyceniem, teksturami tylko rób to trochę mniej drastycznie :). Jak mówiłam nie jest źle, powodzenia PS nie pisz posta pod postem, bo zgarniesz warnixa Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi