Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Pytanie: Jakiś serwer taki dla zabawy, na którym jest sporo ludzików? Najlepiej easy, bo chce pograc 4fun. @Discus @Miłosz - zachęcam do wypowiedzenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Polecam wejść na mój Elitemt2.net 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 14 minut temu, CWANIAKt napisał: Polecam wejść na mój Elitemt2.net Typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Samia.pl Easy, max 200lvl, w uj dodatków itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) MarinerMT2 max 255 lvl Easy. Startowy ekwipunek +9 , Koń, 200 potek ataku i 200 małych do speeda, nieskończone pelerynki,duze red potiony i duze blue potiony,pierscien teleportacji,pierscien eka i jeszcze coś tam chyba było. Dostępny jest również ,,Repair Pack GO!'' ,który ułatwia nam grę.W grze można łatwo trafić złote sztabki ( Nie raz po dwa miliony nie raz po 1 milion) sztabki te można wymienić poprzez pierścień eka. Na M1 możemy spotkać taką starszą panią (zapomniałem jak się nazywa. Jakoś po japońsku jakieś Young-Ju czy jakoś tam) która wymienia wszystkie skille na P. Opisywanie tego zajęło mi by z 2 strony więc pozostawiam to Tobie. Obczaj sobie. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Itachi Uchiha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydea 1 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Nightcore.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi