____ 629 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak wszyscy możemy zobaczyć nasz fanpage CS-CLASSIC upada. 0 like 0 komentarzy pod postami. Moja propozycja to żeby dodać rangę TOP FACEBOOK FAN ( Lub coś w tym stylu ). Co miesiąc najaktywniejsza osoba na fanpage otrzymywała by tą rangę. Lecz na fanapge trzeba dodać aplikację Top Facebook Fan. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Pisanie bzdetnych komentarzy i dawanie lajków z dupy aby być w TOPCE nie jest ciekawą propozycją. Lepiej skupić się na stanowisku PROMOTORA i poszukać kogoś kompetentnego na to miejsce, aby ukazujące się wpisy na FP CSC nie były tylko wpisami na podtrzymanie facebook'owych statystyk. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez 16120182511. A co nie mogę? 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 0 likeów i 0 komentarzy XDDDDDD Słuchaj jeśli piszesz posty w stylu poradnika na bindy, to nie dziw się, że nie ma likeów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) 24 minuty temu, eqk napisał: 0 likeów i 0 komentarzy XDDDDDD Słuchaj jeśli piszesz posty w stylu poradnika na bindy, to nie dziw się, że nie ma likeów Nwm do czego nawołujesz poradnik do fejsa ale ok xD Co do samej propozycji jest ona zbędna. Według mnie większości znudziło to by się po 3miesiącach + najaktywniejsza pod względem lickami i komentarzami? To można spokojnie paru kolegów poprosić żeby licka i koma dali, a jeśli chodzi o posty to co to za problem zrobić parę postów w ciągu dnia? Walnąć jakiś głupi mem i po sprawie ;d Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez Lift12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Głupota, głupota. Pomysł słaby max. Po co wpierniczanie kolejnej nieznaczącej rangi? Promotor powinien się postarać o coś ciekawszego na FB czy YT(tutaj wgl cisza jak nie wiem co), żeby ściągnąć ludzi do zajrzenia na forum i polubienia czegokolwiek. Przykładowo: filmiki/grafika. Coz mogę powiedzieć: bezsensowna propozycja. +"Walnąć jakiś głupi mem i po sprawie" -> bardziej twórczej odpowiedzi na jakikolwiek temat nie widziałam przez całe moje 21-letnie życie. Gratuluję No cóż. Jestem na nie w 110% Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Weronikaa 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na nie , lepiej się zająć obecnymi rangami :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Sugerujesz ze ja z @Wercia. sie nie staramy i nie jestesmy aktywni?Po co to dodawać jak jest tylko 2 promotorow xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 No nie wiem, nawet konkursy nie przyciągają zbyt wielu osób. Zamykam do rozpatrzenia przez właściciela, bo spamujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Tak jak napisała Kasia, od czasu do czasu będą tam teraz konkursy jak kiedyś, ale to nie zwiększy aż tak ilości osób na nim. Najlepiej przyjmują się memy i prosiłem o dodawanie ich (jeden dziennie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi