Złota Owca 624 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Komputer/Laptop: Laptop(notebook) System na którym pracujesz: Windows 7/8 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*:procesor Intel Atom,karty graficznej nie mam jak podac (notebook Asus ee pc) W czym masz problem?:działa tylko połowa ekranu (zdj. Nizej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Matryca do wymiany, lepiej kup nowy monitor ;p Ewentualnie zmien rozdzielczosc. xD 3 godziny temu, King of Lions napisał: Próbowałem zmienić rozdzielczość Ale nic. Matryca raczej nie bo nie spadl ano nic podobnego co mogłoby spowodować uszkodzenie. Matryca nie psuje sie tylko od upadku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) 17 godzin temu, No Chance napisał: Matryca do wymiany, lepiej kup nowy monitor ;p Ewentualnie zmien rozdzielczosc. xD Próbowałem zmienić rozdzielczość Ale nic. Matryca raczej nie bo nie spadl ano nic podobnego co mogłoby spowodować uszkodzenie. Fajnie bo sprzęt już dawno nie na gwarancji a by się przydał jednak xd Edit @Mercus** jeżeli nie masz nic ciekawego lub pomocnego do napisania to nie pisz! Taka rada @PIOTR_xD to nie laptop tylko notebook. Poza tym nie mam kabla hdmi-wga Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez King of Lions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) @Mercus** rozróżnij Laptop(notebook) od Komputera ;d @Mercus** XDD @King of Lions Czemu nie używasz opcji edytuj? Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez TomeeeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Laptop ma wyjście na dodatkowy monitor/projektor? Jak tak to podłącz i sprawdź czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi