Syndykat 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 1. Nick:Syndykat 2. Imię:Sławek 3. Wiek:25 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7-8 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak sprawny i działajacy 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/481218 8. Parę słów o sobie **:Jestem Sławek mam 25 lat pochodzę z Szczecina na co dzień mieszkam w Niemczech interesuje się sportem i samochodami. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:To chyba jasne chce pomagać nie tylko serwerowi ale sieci żeby się rozwijała,zwalczać cheaterow i toxic graczy. 10. Steam_ID:STEAM_0:0:32027031 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: różnie zależy jak pracuje,ale myślę ze około 3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-14 w tyg, a w weekend różnie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:nie całe 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak ale w 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 +mic +znajomosc SB +miły gracz +dość aktywny Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 wiek + mic + składka + aktywność na serwerze + jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 +mic +znajomosc SB +miły gracz +Aktywność Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Na tak: Aktywny Znajomość sb Mikro Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 na TAK Sławciu Aktywny miły nadaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mimo sześciu pozytywnych opinii, nie mogę przyjąć tego podania. Powodem jest wystarczająca ( jeśli nie zbyt duża) liczba obecnych adminów oraz szczerze mówiąc troszkę mało grałeś na naszym serwerze, masz lekko ponad jeden dzień, a do tej pory adminem przyjętym z najmniejszą liczbą godzin był mapet ( 5 dni na serwerze). Nie chce jeszcze odrzucać, poczekajmy do tych dwóch tygodni od złożenia podania, zobaczymy jak to wygląda z dostępnością adminów na serwerze, a ty dograsz trochę godzin. Nie zamykam, żebyś nie musiał pisać w przyszłości identycznego podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Podanie przyjęte Zapraszam na PW steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi