Daumian 20 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 1. Nick: Daumian 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 14 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Daumian/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Nazywam się Paweł. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Interesuje się rolnictwem oraz sportem, czasami również idę popykać z kolegami w piłkę nożną . Dlaczego ja miałbym dostać strażnika , otóż dlatego ze widać mnie na serwerze jestem pomocny doradzę (tłumacze gdzie ktoś popełnił błąd) zachowuje kulturę . 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na grę na serwerze mogę poświęcić od 2, 3 do 4 godzin dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze na serwerze można mnie znaleźć od godziny 10 do godziny 12, 14. A w weekendy mozna mnie znaleźć po południu. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Na nie: -gt -nie widziałem Cię ani razu na serwerze. @edit. @qrnt kim był?? Chyba Cię pogrzalo. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez StyX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 NA NIE Gt leży KULTURA LEŻY Staż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 +Na TAK: +ogarnia +był adminem ----GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zart ? Na nie - Gt +/- Wiek -Widziałem Cię tylko raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) W podaniu powinno być 14 punktów u ciebie jest 13 więc to Ciebie skreślam. Dodatkowo wiek -. Zapoznam się z wymaganiami. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Op0rNiK0W 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 To jakiś żart xd? Nieee -Gt jest puste -Nie ogarniales za bardzo i mówiłeś że nie mam kolegów . Pozdro -z kulturą u Ciebie to słabo -Właśnie widzę jakie 4 H dziennie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Haha na nie. -masz perma gościu czego ty chcesz? -gt - wiek Edit Twój ban za ab http://amxbans.cs-classic.pl/bans/52852.html Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez King of Lions 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im Lexxxiq 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Na nie -Gt -Wiek -Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Niestety na Nie... - nie widze Cię na serwerze - lubisz pocwaniakowac - podanie ze tak powiem z dupy -gt z tego co sequel tu sugeruje masz ab co powinno calkowicie odrzucic twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Na nie; Pograj jeszcze troche i wogołe. Co do AB to mówił ze podobno wykupił UB, ale ile w tym prawdy to na nwm. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez PIOTR_xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Na nie GT masz dobre ale ostatnio grales ile? pare minut... wbijasz i od razu straznik? nie przesadzasz? Gdzie twoj AB mnie dziwi Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Z tego co widziałem na stronie amxbans to masz bana za AB co Cię skresla z roli strażnika i admina. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi