Peter 399 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: Peter Wiek: 16 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: source Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: csgo 2kh Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Poza sprawdzaniem za co ktoś dostał bana raczej innej styczności nie miałem ;v Ile czasu poświęcasz forum?: Zaglądam codziennie i patrze co gdzie się dzieje. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kiedyś na smurfie bawiłem sie multihackami , aimbot , spinbot, wh , trigger itd. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie nie byłem. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Jest to moje pierwsze takie stanowisko i chcę spróbować swoich sił na owym stanowisku. Kiedyś w wywiadzie , udzieliłem takiej informacji , że będę chciał starać się o tę rangę , a więc jestem :P Informacje o sobie lub uwagi: W środę przychodzi nowy komputer + dodatkowy monitor więc na bieżąco będę mógł zerkać na forum. Od zawsze lubiłem obserwować ten dział :) Myślę , że dam radę na tym stanowisku :) Jestem osobą , która nie faworyzuje , zna się na cheatach bądź skryptach czy macro tak więc wykrycie tego to nie problem :) Będę chciał włożyć tutaj jak najwięcej pracy i pomóc oczyścić serwery dla wygodnej oraz uczciwej gry bądź pomóc lepszym graczom, którzy zostali zbanowali za nic ;DDD Spełniam wszystkie wymagania , które zostały wytyczone @xKardzio na owerłoczach jest za łatfo Nigdy nie spoglądam subiektywnie . Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Peter 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im Lexxxiq 12 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Na tak +Wiek +Aktywność +-staż +Brakuje ubt +Chęć pomocy Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Moim zdaniem nie nadajesz się na to stanowisko. Po prostu cię tam nie widzę. Nie jesteś doświadczony na tym stanowisku, wydaje mi się, że twoje decyzje mogą być subiektywne. Narazie to idź overwatcha w CS go rób 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 W sumie, skoro nie ma nikogo w ub dla Sourcebans sądzę ze można dać mu szanse: +wiek +znajomość regulaminu +chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jeżeli @Jeremaya Gattwold zrezygował, i nie ma nikogo na tej posadzie czemu by nie. Jestem na Tak ! + Wiek + Staż w Cs:Go + Aktywność na forum + Chęć pomocy @Peter Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Tutaj to samo co u Tomka. Oby dwoje nie macie doświadczenia w UBT lecz przydałaby się osoba od SB skoro Jeremaya zrezygnował. +Wiek +Jakiś staż masz tak samo jak drugi gracz ubiegający się o to stanowisko +Tutaj różnica, jesteś bardziej aktywny na forum Ostatecznie dałbym Ci szansę więc jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Czekam na nowe opinie, ponieważ szukam jeszcze jednej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Jeżeli Peter jest dalej zainteresowany to oczywiście jestem na tak, bo jest to ogarnięta osoba i sytuacja z rekru na UB Team się zamknie, bo będzie wystarczająca ilość osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi