Złota Owca 624 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Cześć mam problem z gifem a mianowicie po zapisaniu gifa dla Internetu gif mi nie działa. Tzn jest animacja Ale nie obrazka tylko tekstu na nim napisanego. Szukałem w poradnikach Ale nie znalazłem odpowiedzi. Próbowałem różnyh sposobów Ale za każdym razem to samo. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) na osi czasu kliknij w pierwszy "slajd(?)" i z przytrzymanym shiftem kliknij w ostatni, wtedy zacznij dodawać tekst. /O i pamiętaj, żeby dodane przez Ciebie efekty były nad resztą warstw @King of Lions No to zapisz ją za pomocą opcji "Zapisz dla internetu", ale to z tego co wyczytałem to już to zrobiłeś, więc może masz włączone wszystkie warstwy obrazka na każdym ze "slajdów"? Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez eqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) 28 minut temu, eqk napisał: na osi czasu kliknij w pierwszy "slajd(?)" i z przytrzymanym shiftem kliknij w ostatni, wtedy zacznij dodawać tekst. /O i pamiętaj, żeby dodane przez Ciebie efekty były nad resztą warstw Ale mi nie chodzi o dodawanie efektów tylko o zapisanie gifa Edit E no wszystkie warstwy powinny być włączone chyba @Kasia! wiem ale mi chodzi o to że zapisuje się tekst jako gif a nie sam obraz. A chce żeby był normalny napis i obrazek w formie gifa. @Kasia! że gif jest zwykłym obrazem a tekst jest gifem. A chce żeby obraz był gifem a tekst tekstem. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez King of Lions 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nie, każda pojedyńcza warstwa jest przypisana dla jednej i tylko jednej klatki. Jeśli chcesz, żeby napis czy tam jakikolwiek efekt był widoczny na każdej klatce musisz go dać na samej górze warstw. @King of Lions Czekaj, cooooooooo? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi