Skocz do zawartości

Problem z gifem photoshop

Złota Owca

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam problem z gifem a mianowicie po zapisaniu gifa dla Internetu gif mi nie działa. Tzn jest animacja Ale nie obrazka tylko tekstu na nim napisanego. Szukałem w poradnikach Ale nie znalazłem odpowiedzi. Próbowałem różnyh sposobów Ale za każdym razem to samo. Pomoże ktoś? :sos:

na osi czasu kliknij w pierwszy "slajd(?)" i z przytrzymanym shiftem kliknij w ostatni, wtedy zacznij dodawać tekst.

/O i pamiętaj, żeby dodane przez Ciebie efekty były nad resztą warstw

@King of Lions No to zapisz ją za pomocą opcji "Zapisz dla internetu", ale to z tego co wyczytałem to już to zrobiłeś, więc  może masz włączone wszystkie warstwy obrazka na każdym ze "slajdów"?

Edytowane przez eqk

W dniu 23.08.2017 o 17:38, eqk napisał(a):

na osi czasu kliknij w pierwszy "slajd(?)" i z przytrzymanym shiftem kliknij w ostatni, wtedy zacznij dodawać tekst.

/O i pamiętaj, żeby dodane przez Ciebie efekty były nad resztą warstw

Rozwiń  

Ale mi nie chodzi o dodawanie efektów tylko o zapisanie gifa

Edit

E no wszystkie warstwy powinny być włączone chyba

@Kasia! wiem ale mi chodzi o to że zapisuje się tekst jako gif a nie sam obraz.  A chce żeby był normalny napis i obrazek w formie gifa.

@Kasia! że gif jest zwykłym obrazem a tekst jest gifem. A chce żeby obraz był gifem a tekst tekstem.

Edytowane przez King of Lions
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

Nie, każda pojedyńcza warstwa jest przypisana dla jednej i tylko jednej klatki. 

Jeśli chcesz, żeby napis czy tam jakikolwiek efekt był widoczny na każdej klatce musisz go dać na samej górze warstw.

@King of Lions

Czekaj, cooooooooo? 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności