Zimny. 415 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: No Chance Wiek: 16 (2 miesiące do 17) Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Source Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Ogółem 5/6 lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Nie, ale pomagałem sprawdzać screeny kumplowi, więc wiem o co chodzi. Ile czasu poświęcasz forum?: Od 2h-4h, gdy nie ma mnie na odd2, to przeważnie siedze na forum, chodź nie zawsze się udzielam. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wh, Sh, Auto bh, trigger, aim, Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tylko warny Doświadczenie na podobnym stanowisku: Tak jak w punkcie "Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans?" Informacje o sobie lub uwagi: Dzień Dobry, albo Dobry Wieczór! Jestem sobie Kuba, nie długo zacznę 17-stke, interesuje się sportem jak i informatyką. Od pewnego czasu zacząłem się jako tako bawić z grafiką, chodź przyszłości z tym jako takiej nie wiąże. Lubie się wybrać z kolegami na miasto (chodź mam do niego kawałek), zjeść jakiegoś kebsa i wspólnie pogadać, beż żadnego picia%%, co w naszych czasach nie jest często spotykane. Spokojny, miły chłopak, ze wsi. Dziewczyny nie posiadam i na razie nie szukam. Za dokładnie tydzień wybije mi 3 lata na tej sieci, wiec myślę, że po takim czasie mogę starać się o takie stanowisko. Lubię muzykę z dobrym bassem, chodź zdarzy się posłuchać disco polo Nie dawno starałem się dostać na to stanowisko, lecz problemy zdrowotne mi to uniemożliwiły. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez No Chance 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Tak jak w poprzednim Twoim podaniu jestem na Tak +wiek +znajomość regulaminu +bardzo duże chęci Myślę ze można dać mu szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Czekam na nowe opinie, ponieważ szukam jeszcze jednej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Ja uważam, że można dać ci szansę. Jakąś tam styczność z tym miałeś, nawet po przez sprawdzanie tych ssów. Z wielu wspomagaczy korzystałeś czyli, powinieneś rozpoznać, czy ktoś jest odpalony czy nie. Masz chęci, a to też się liczy. Staż w cs też dość długi masz, więc na Tak ! Edytowane 3 Września 2017 przez I3orix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi