Zimny. 415 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: No Chance Wiek: 16 (2 miesiące do 17) Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Source Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Ogółem 5/6 lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Nie, ale pomagałem sprawdzać screeny kumplowi, więc wiem o co chodzi. Ile czasu poświęcasz forum?: Od 2h-4h, gdy nie ma mnie na odd2, to przeważnie siedze na forum, chodź nie zawsze się udzielam. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wh, Sh, Auto bh, trigger, aim, Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tylko warny Doświadczenie na podobnym stanowisku: Tak jak w punkcie "Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans?" Informacje o sobie lub uwagi: Dzień Dobry, albo Dobry Wieczór! Jestem sobie Kuba, nie długo zacznę 17-stke, interesuje się sportem jak i informatyką. Od pewnego czasu zacząłem się jako tako bawić z grafiką, chodź przyszłości z tym jako takiej nie wiąże. Lubie się wybrać z kolegami na miasto (chodź mam do niego kawałek), zjeść jakiegoś kebsa i wspólnie pogadać, beż żadnego picia%%, co w naszych czasach nie jest często spotykane. Spokojny, miły chłopak, ze wsi. Dziewczyny nie posiadam i na razie nie szukam. Za dokładnie tydzień wybije mi 3 lata na tej sieci, wiec myślę, że po takim czasie mogę starać się o takie stanowisko. Lubię muzykę z dobrym bassem, chodź zdarzy się posłuchać disco polo Nie dawno starałem się dostać na to stanowisko, lecz problemy zdrowotne mi to uniemożliwiły. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez No Chance 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Tak jak w poprzednim Twoim podaniu jestem na Tak +wiek +znajomość regulaminu +bardzo duże chęci Myślę ze można dać mu szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Czekam na nowe opinie, ponieważ szukam jeszcze jednej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Ja uważam, że można dać ci szansę. Jakąś tam styczność z tym miałeś, nawet po przez sprawdzanie tych ssów. Z wielu wspomagaczy korzystałeś czyli, powinieneś rozpoznać, czy ktoś jest odpalony czy nie. Masz chęci, a to też się liczy. Staż w cs też dość długi masz, więc na Tak ! Edytowane 3 Września 2017 przez I3orix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi