Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właśnie wróciłem z filmu American Made (Barry Seal: Król przemytu) i nie rozwodząc się chce ocenić film w kilku słowach. Po pierwsze nie lubię oglądać trailerów bo uważam, że ich analizowanie psuje tylko przyjemność z filmu. Zmuszony obejrzeć owy podczas innego seansu zniszczyłem sobie część nieznanej mi fabuły. Tak więc jeżeli nie oglądaliście zapowiedzi, a myślicie nad pójściem na film to nie oglądajcie tych jeb**ych zapowiedzi. Ogółem film całkiem przyjemny. Na stronach z recenzjami piszą, że jest on dramatem politycznym, ale w filmie więcej jest komedii niż dramatu. O czym jest film? Jak z polskiego gównianego tytułu można przeczytać, film jest o Barrym Sealu, który z pilota przemycającego chyba tam cygara przemienia się w hehe przemytnika wyższych lotów. Oceniam ten film na 3 uśmiechnięte ogórki. o i ten film jest oparty na faktach historycznych 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Fascynujące 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No szczerze powiedziawszy nie jest taka tragiczna ta recenzja, aczkolwiek stać Cię na więcej. Masz tego plusika. (Faktycznie zabawny obrazek.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi