Gość Itachi Uchiha Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Twój nick: PelleK Kto zawinił? (Admin/Gracz): Nick gracza/admina na którego składasz skargę:StyX IP/SID oskarżonego:5.172.238.252 Steam Godzina i data zdarzenia:dzisiaj mniej więcej 19:40 Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://imgur.com/a/LnbHB Opis sytuacji: Tak się odnosi admin do gracza ( w dowodach jest napisane) @Edit pierwszy raz tak Do mnie powiedziałeś i ten uśmieszek... Po drugie byłeś na txt Ale to nie temat do tej skargi Po trzecie jeszcze po tej spinie na ts to jak mogłem się domyślić ze to dla żartów ? Po czwarte nawet nie powiedziałeś kappa lub coś w tym stylu. @edit 2 to że Napisalem na Cb skargę to nie znaczy że można mnie skreślić . Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Serio? Żałosne.. Myślałem, że zrozumiesz żart, w końcu na TS często tak mówię do każdego - do ciebie też, a teraz nagle jakiś problem?? aaa bo na serwerze tak napisałem no tak, skarga musi być. Pisać skargi o byle powód, sam stwierdź gdzie tu sens. Powiem tyle przeszedłeś samego siebie pisząc skargę. Pozdro, tylko żebym warna nie dostał, za obrazę na forum ^^. Takiemu to nawet podania bym nie akceptował, bardzo przepraszam, ale sam zaczynasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Cicho być, nie mam zamiaru takich rzeczy w tym dziale czytać. Każdego z was teraz odsyłam do regulaminu. Odrzucam. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi