Korcikoo 52 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Witajcie, jako drugą propozycje ode mnie dla was wymyśliłem, że zajmę się opisem dużej imprezy w świecie Countera. Mianowicie już jutro (30.08.2017) rusza kolejna edycja DreamHack Master - po raz kolejny w Malmo. Bez nudnego wstępu zaczynajmy. To już jutro! Tak może powiedzieć każdy gracz CS'a. Od jutra swoje życie zaczną bukmacherzy oraz fascynaci e-sportu. W tym roku odbyła się już jedna edycja DreamHack Masters, w której zwyciężyli Virtus.Pro zgarniając 200tyś. euro pokonując w finale SK Gaming. Śmiało można powiedzieć, że bronimy tytułu! Informacje Obecna edycja DreamHack Masters odbędzie się w Szweckim mieście Malmo. Faza grupowa będzie odbywała się bez publiczności przez trzy dni od 30.08 do 1.09. Po fazie grupowej nadejdzie faza pucharowa, która będzie rozgrywana na Arenie Malmo przez dwa dni. Turniej o łącznej sumie pieniężnej 250tyś. euro będzie liczył 16 zespołów. Twórcy DreamHack'a zadbały o to, aby w Szwecji grał najsilniejsze drużyny na świecie. O to zaproszone drużyny: Astralis | Cloud9 | FaZe Clan | fnatic | G2 Esports | Gambit Esports | Immortals | Natus Vincere | NiP | North | SK Gaming | Virtus.Pro Drużyny po kwalifikacjach: Team EnVyUs | Renegades | B.O.O.T-d | mousesports Moje przewidywania Według mnie największe szanse mają SK Gaming i Astralis. Dlaczego oni? Te dwie drużyny od paru miesięcy są w gazie i ciężko ich powstrzymać. Chociaż na majorze w Krakowie nie spełnili swoich oczekiwań to na pewno będą najgroźniejsi. Teraz poruszę temat naszych rodaków. Virtusi po ostatnich miesiącach żenującej gry obudzili się w Krakowie i zaszli do półfinałów. Mam głęboką nadzieję, że zeszły major dał porządnego kopa VP i wrócą na swój odpowiedni tor. Polacy nie występują w ESL Pro League 6, dlatego taki turniej jak DreamHack Malmo będzie dla nich świętem i będą dążyć do zwycięstwa. Kto jeszcze może osiągnąć sukces? FaZe Clan po przebudowaniach w składzie i dołączeniu Olofmeister'a oraz Guardiana wygląda dobrze na starcie rozgrywek ESL Pro League 6. Nie można zapomnieć o zwycięzcach majora czyli Gambit. Ten turniej tak naprawdę pokaże, czy stać ich na utrzymanie formy z Krakowa i zdobycie kolejnego triumfu - jeżeli tak się stanie to będą naprawdę silną ekipą. Oprócz wspomnianych ekip namieszać mogą Cloud9, fnatic, G2, Immortals. Na'vi i North. Szans na suckes nie daje graczom NiP, EnVyUs, Renegades oraz B.O.O.T-d. O to jest moja klasyfikacja końcowa: - możecie również podzielić się swoimi przewidywaniami: 1. Virtus.Pro 2. FaZe Clan 3/4. SK Gaming | 3/4. Astralis 5/8. Gambit | 5/8. North | 5/8. G2 Esports | 5/8. Immortals 9/12. Natus Vincere | 9/12. fnatic | 9/12. Cloud9 | 9/12. NiP 13/16. Team EnVyUs | 13/16. Renegades | 13/16. B.O.O.T | 13/16. mousesports Grupy GRUPA A W tej grupie myślę, że bez problemu wyjdzie SK Gaming i z problemami skończy ten turniej B.O.O.T. O wyjście z drugiego miejsca zawalczą North i Cloud9. Dla mnie North wygra ten pojedynek. GRUPA B Virtusi, Virtusi, Virtusi. Pragnę by zrobili miazgę na tym turnieju i odprawią z kwitkiem swoją grupę. Ostatnie miejsce należy będzie należało do Renegades. O drugie miejsce zagrają zawodnicy Astralis oraz Na'vi. Duńczycy wyjdą z grupy z drugiego miejsca. GRUPA C W moich przewidywaniach FaZe Clan zajęło drugie miejsce i to właśnie oni wygrają tą grupę. mousesports zarezerwowało ostatnie miejsce. Gambit czy NiP? Dla mnie Gambit, wygrali majora więc muszą wyjść z tej grupy. GRUPA D Ciężka grupa do obstawiania. Ostatnie miejsce - Team EnVyUs. Pierwsze? G2 Esports. Został pojedynek vicemistrzów ostatniego majora oraz legendarnych Szwedów. Z całym szacunkiem do fnatic, ale po odejściu olofmeister'a nie widzę dla nich szans. Ostatecznie z drugiego miejsca wychodzi Immortals. Terminarz dnia 1 13:00 SK vs. B.O.O.T-d BO1 13:00 Astralis vs. Renegades BO1 14:30 Virtus.pro vs. Natus Vincere BO1 14:30 Cloud9 vs. North BO1 16:00 Immortals vs. fnatic BO1 16:00 Gambit vs. mousesports BO1 17:30 FaZe vs. NiP BO1 17:30 G2 vs. EnVyUs BO1 19:00 Group A Mecz eliminujący(mecz przegranych) BO1 19:00 Group B Mecz eliminujący(mecz przegranych) BO1 20:30 Group C Mecz eliminujący(mecz przegranych) BO1 20:30 Group D Mecz eliminujący(mecz przegranych) BO1 Oczywiście przegrana drużyna z meczu przegranych odpada z turnieju. Transmisja Kanał oficjalny: https://www.twitch.tv/dreamhackcs Drugi kanał oficjalny: https://www.twitch.tv/dreamhackcs2 Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Korcikoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 1 miejsce - Astralis 2 miejsce - SK 3/4 miejsce - VP 3/4 miejsce - Gambit Reszty nie chce mi się pisać. Według mnie tak to będzie wyglądać, ewentualnie Astralis zamieni się z SK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dodam tyle, że nie wiem dlaczego część tekstu jest przekreślona. Opcja "przekreślenie" nie jest włączona i dlatego nie mam pojęcia o co tutaj chodzi. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Fajnie to przedstawiłeś, masz plus za pracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Osobiście nie uważam, że napisałeś cały tekst sam i powinieneś dodać linki do źródeł, bo nie uwierzę, że informacje, grupy czy terminarz wziąłeś z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 O cs'ie pisze się w specjalnym do tego dziale. Dlatego przenoszę. Poczytaj co umieszcza się w kąciku redaktorskim, a co w innych działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 @ZaNeTa.xx dobrze prawi. Ale plusik za chęci i liczymy na VP! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi