boblee 202 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Skoro nikt nie promuje forum na YT (chyba), to postanowiłem to zrobić i promować sieć, tutaj mała demonstracja: P.S nie zwracajcie uwagi na mój głos byłem przymulony :c 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Było by wszystko spoko, z tym, że wstawiłeś mecze pro-playerów ze sceny csgo, a promując serwer powinny to być akcje z serwera/serwerów, najlepiej pokazując każdy serwer nawet jakby to miała być tylko 1 akcja, albo chwila zrobiona fajnym ujęciem, a 2 sprawa, to słychać, że tekst improwizacja ;p następnym razem lepiej sobie napisać na kartce co chce się powiedzieć i to po prostu przeczytać ;p ale sam pomysł aby w ogóle promować serwer na youtube nie jest zły, fajnie jakby w sumie powstał kanał csc i np tam były by jakieś fajne akcje z różnych serwerów wrzucane przez osoby za kanał odpowiedzialne. @Hiroto masz opcje edytuj, nie spamuj @Kasia! kanał może i istnieje, ale w praktyce umarł bo nic nie jest dodawane ani nic ;p Edytowane 1 Września 2017 przez Browar 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Samo promowanie popieram, super że postanowiłeś coś zrobić. Jednak powinny być to moim zdaniem akcje z serwerów CSC, aby widz wiedział jak tam jest i widział jakiś poziom czy coś ; ) Minusik też za komentarz, zamulony głos ? Przecież mogłeś to wyćwiczyć, kilka próbnych nagrań. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Godzinę temu, Browar napisał: Było by wszystko spoko, z tym, że wstawiłeś mecze pro-playerów ze sceny csgo, a promując serwer powinny to być akcje z serwera/serwerów, najlepiej pokazując każdy serwer nawet jakby to miała być tylko 1 akcja, albo chwila zrobiona fajnym ujęciem, a 2 sprawa, to słychać, że tekst improwizacja ;p następnym razem lepiej sobie napisać na kartce co chce się powiedzieć i to po prostu przeczytać ;p ale sam pomysł aby w ogóle promować serwer na youtube nie jest zły, fajnie jakby w sumie powstał kanał csc i np tam były by jakieś fajne akcje z różnych serwerów wrzucane przez osoby za kanał odpowiedzialne. 3 minuty temu, Sasquatch napisał: Samo promowanie popieram, super że postanowiłeś coś zrobić. Jednak powinny być to moim zdaniem akcje z serwerów CSC, aby widz wiedział jak tam jest i widział jakiś poziom czy coś ; ) Minusik też za komentarz, zamulony głos ? Przecież mogłeś to wyćwiczyć, kilka próbnych nagrań. Tak, wiem ale na razie miałem tylko laptopa teraz mam komputer i będę się starał wstawiać akcję graczy. Jeżeli ktoś chce wystąpić to może mi podsyłać jakieś śmieszne a zarazem głupie momenty albo jakieś pro akcje na pewno je umieszczę na filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Dobry pomysł, baardzo popieram, ale proponuje, żeby ktoś zrobił kanał cs-classic i my - gracze, byśmy wysyłali filmiki z fajnymi akcjami do osoby, która byłaby odpowiedzialna za ten kanał (oczywiście akcje z naszych serwerów) i po prostu filmy ładnie zmontowane, by zostałeś wrzucane coś tak jak napisał @Browar. edit: mój komentarz wyszedł bez sensu, nie zauważyłam, ze napisałeś coś wyżej XD Edytowane 1 Września 2017 przez ZaNeTa.xx 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Kanał csc na yt już istnieje rybki Polecam zajrzeć do tematów w dziale, a się dowiecie więcej. https://www.youtube.com/channel/UCrSaCpEbogSzYyfTBcEAWZg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jak dla mnie słabiutko. Ale + za chęci. Po pierwsze, ale już pisali filmiki powinny być z z naszych serwerów oraz troszkę dłuższe. Jeśli chcesz mogę coś pomóc, mam 1k subów, więc możesz pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) 16 godzin temu, Kasia! napisał: Kanał csc na yt już istnieje rybki Polecam zajrzeć do tematów w dziale, a się dowiecie więcej. https://www.youtube.com/channel/UCrSaCpEbogSzYyfTBcEAWZg Pisałem sobie z -,- i w weekend poda mi passy do konta i tam będę wrzucał filmy itp. EDIT: JEŚLI KTOŚ MA JAKĄŚ FAJNĄ/ŚMIESZNĄ/GŁUPIĄ AKCJE NIECH PODEŚLE MI DEMO NAPISZE CS1.6/CSGO I DOKŁADNA RUNDA COŚ W TEN DESEŃ, MOŻLIWE, ŻE OWA AKCJA ZNAJDZIE SIĘ NA YT. ZAPRASZAM! Edytowane 2 Września 2017 przez Hiroto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jeżeli chodzi o pomysł ożywienia kanału na YT jestem za, bo promowanie tylko sieci na FB to nie jest zbyt wielki zasięg, a sądzę że prze YT może trochę będzie większy. Tylko tak jak osoby wyżej pisały, najlepiej dodawać właśnie akcje czy jakieś momenty z naszych serwerów Skoro Ty się będziesz tym zajmować, to może zrób taką reklamę z każdego serwera CS:GO i może nawet i 1.6, albo coś w tym stylu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi