✪ Krzyś™ 0 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) 1. Twój Nick : ✪ Krzyś™ 2. Kto zawinił? (admin/gracz) : Admin 3. Nick oskarżonego: Xanax 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:205811179 5. Data i godzina zdarzenia: 01.09.2017 13;55-14;10 nie wiem dokładnie 6. Mapa: De_dust2 7. Opis sytuacji: Grałem sobie spokojnie na serwerze, rozmawiałem z osobami bez wyzwisk i tak dalej, zauważyłem że gracz skrada się do bomby która leżała na midzie i powiedziałem żeby normalnie szedł bo przecież nikt jej nie pilnnuje dostałem wyciszenie na 10 minut że wprowadzam niemiłą atmosferę na serwerze. Mam nadzieję że coś z tym zrobicie bo widzę że to nie pierwsza skarga a owy admin chyba całkowicie przesadza, szanuje ten serwer i mam nadzieję że coś z tym zrobicie bo to chyba jakaś komedia Pozdrawiam! Chciałem jeszcze dodać że owy admin siedzi na serwerze a gracz mówi po tym jak 3 razy nie trafił z awp "Ty suko matkę Ci zabiję" A On nawet nie zareagował. Było to 14;19 na dd2 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nostavene, Krysia mam nadzieję że to wystarczy, są to świadkowie z serwera. Edytowane 1 Września 2017 przez ✪ Krzyś™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Dodaj demko, świadkowie mogą zawsze kłamać. Tak to skarga jest bez dowodów i bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Haha Przez cały mecz miałeś pretensje o coś do każdego na priv ludzie mi pisali żebym cie wyciszył bo już nie mogli cie słuchać jesteś tzw TOXICIEM - dostałeś silence na 15 minut ciężko wytrzymać tyle czasu ? A propos wyzwisk od innych graczy chyba da się wyczuć kiedy mówią oni w żartach a kiedy nie Całuję i pozdrawiam ✪ xanax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Brak demka, skarga odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi