Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Nick: Jeremaya Gattwold Wiek: 17 lat Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: wszystkim Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 1500h Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Ta Ile czasu poświęcasz forum?: W wolnej chwili siedze na forum Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: wh, aim, bh itd Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: dostałem ostatnio warna od Kasi, za kulturę :v Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem tu już UB Informacje o sobie lub uwagi: Chce kolorek UB na górze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) O PROSZĘ, A PODOBNO SIĘ CZASU NIE MIAŁO NA BYCIE OPIEKUNEM, ALE UBTEAM TO JUŻ MOŻNA >:( Nie no tak poważnie to jestem na tak. Ma doświadczenie, dobrze spisywał się jako członek ubteam, aktywny. Edytowane 3 Września 2017 przez eqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Na nie. Głównie przez to Napisałeś ze nie masz czasu na nic. A teraz piszesz zony podanie ? @King of Lions było to załatwiane ze mną, stąd napisał teraz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Potrzebuje jednej osoby z doświadczenie, która też pomoże innym w ogarnięciu tego, więc przyjmuje Cię i pomyślę też nad dodatkową osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi